Η KPMG και η Microsoft βοηθούν τις εταιρείες να καταστήσουν τις λειτουργίες τους έτοιμες για το μέλλον μέσω των εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης, αυτοματισμού, και δεδομένων και αναλύσεων, με το Digital Gateway, την αποκλειστική πλατφόρμα της KPMG που βασίζεται στο Microsoft Azure cloud.

Η συνεργασία έχει ως αποτέλεσμα μια πληθώρα νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων για κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των φορολογικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε περισσότερες από 140 δικαιοδοσίες παγκοσμίως μέσω του προϊόντος KPMG Tax Reimagined.

Τι είναι το KPMG Digital Gateway

Το KPMG Digital Gateway απευθύνεται στα διευθυντικά στελέχη μιας εταιρείας. Φέρνει εύχρηστη τεχνολογία στα χέρια μη τεχνολογικά εξειδικευμένων ατόμων, προκειμένου οι επικεφαλής των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν συμπεράσματα που θα τους βοηθήσουν να προβλέψουν το μέλλον. Το Digital Gateway προσφέρει μια σφαιρική εικόνα των συνολικών φορολογικών και χρηματοοικονομικών δεδομένων μιας εταιρείας, σε πραγματικό χρόνο, και εντός μιας μοναδικής πλατφόρμας.

Διαβάστε ακόμα: Το ψηφιακό μέλλον της Ελλάδας στο Microsoft Envision Greece

Οι επικεφαλής των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν εφαρμογές με βάση τα δεδομένα, τα ισχυρά εργαλεία μοντελοποίησης και τις διαδραστικές οπτικοποιήσεις του Digital Gateway που τους δίνουν τη δυνατότητα να βελτιστοποιούν τη στρατηγική τους, να προβλέπουν αποτελέσματα, να σχεδιάζουν τις φορολογικές απαιτήσεις, να περιορίζουν τους κινδύνους, να εξοικονομούν έξοδα, και εν τέλει, τους οδηγούν σε απτά επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Οι τρεις νέες εφαρμογές του Digital Gateway

Η KPMG και η Microsoft έχουν εμπλουτίσει την πλατφόρμα Digital Gateway με τρεις νέες εφαρμογές: τα Tax Advance, Data Factory και Connected Modeling. Τα δύο τελευταία χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία, τη σύνθεση και την οπτικοποίηση των δεδομένων από το σύστημα ERP μιας επιχείρησης, ενώ το Tax Advance είναι ένα εργαλείο συνεργασίας με βάση το cloud που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Microsoft για να διασυνδέει και να βελτιστοποιεί την υπάρχουσα διαχείριση εγγράφων ενός οργανισμού, καθώς και τις προσεγγίσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τη ροή των εργασιών εντός των φορολογικών και οικονομικών τμημάτων.

Διαβάστε ακόμα: Υψηλές προοπτικές ανάκαμψης σε real estate και κατασκευές

Τα βασικά στοιχεία του KPMG Digital Gateway

  • Παρέχει ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης στο πλήρες εύρος των φορολογικών δεδομένων
  • Μετατρέπει μη δομημένα δεδομένα σε αξιοποιήσιμα συμπεράσματα
  • Επιτρέπει σε επαγγελματίες που δεν ανήκουν στον τεχνολογικό κλάδο να χρησιμοποιούν εύκολα το εργαλείο
  • Αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση για τη μείωση των πλεοναζόντων δεδομένων μεταξύ εφαρμογών
  • Συγχρονίζεται με μια σουίτα εργαλείων τρίτων
  • Εξοπλίζει τα ανώτερα στελέχη με μια αρχική οθόνη Control Tower, η οποία περιέχει μια σουίτα εφαρμογών που επεξεργάζονται δεδομένα, δημιουργούν ισχυρές οπτικοποιήσεις και άλλα πολλά

H KPMG χρησιμοποιεί τα Microsoft Azure και Azure AI ως τον κορμό για μια κοινή, παγκόσμια πλατφόρμα στο cloud που θα τη βοηθήσει να ενισχύσει τη γκάμα των ψηφιακών προϊόντων της με νέες καινοτομίες όσον αφορά τις δυνατότητες ελέγχου, τις φορολογικές λύσεις και τη διαχείριση κινδύνων μέσω του cloud.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Executive