Να επιβραδύνει την αύξηση των προσλήψεων και των δαπανών το επόμενο έτος σε ορισμένα τμήματα σχεδιάζει η Apple, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια πιθανή οικονομική ύφεση.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο άτομα με γνώση του θέματος, η απόφαση της εταιρείας απορρέει από την επιδίωξη να είναι πιο προσεκτική σε αβέβαιους καιρούς, αν και δεν αποτελεί πολιτική για το σύνολο της εταιρείας.

Οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν όλα τα τμήματα της εταιρείας και η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει ένα επιθετικό πρόγραμμα προώθησης προϊόντων το 2023, το οποίο περιλαμβάνει ένα σετ ακουστικών μικτής πραγματικότητας, την πρώτη μεγάλη νέα κατηγορία προϊόντων από το 2015.

Ισχυρή παραμένει η ζήτηση για iPhone 13

Στο μεταξύ, ισχυρή παραμένει η ζήτηση για το iPhone της Apple παρά τη διεθνή οικονομική αβεβαιότητα που οδήγησε τις παγκόσμιες αποστολές τηλεφώνων σε πτώση κατά 9%, στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με νέα στοιχεία της ερευνητικής εταιρείας Canalys.

Η Apple κατάφερε να αυξήσει το μερίδιό της στις παγκόσμιες αποστολές τηλεφώνων το δεύτερο τρίμηνο, και από 14% το προηγούμενο τρίμηνο, να σκαρφαλώσει στο 17%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Canalys, η οποία επισημαίνει ότι το iPhone 13 παραμένει σε υψηλή ζήτηση.

Η Samsung έχει το μεγαλύτερο μερίδιο με 21% της αγοράς, σύμφωνα με την Canalys, αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα τηλέφωνα της σειράς Α χαμηλού επιπέδου που κοστίζουν λιγότερο από το iPhone 13.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή