Ξεχάστε τον Willy Wonka και το Εργοστάσιο σοκολάτας: Μια καναδική εταιρεία ζαχαρωτών που ονομάζεται Candy Funhouse προσλαμβάνει έναν επαγγελματία ελεγκτή γεύσης, με μισθό έως και 100.000 δολάρια ετησίως.

Όπως αναφέρει το CNBC, την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία με έδρα τη Μισισάουγκα του Οντάριο δημοσίευσε μια θέση εργασίας την οποία περιγράφει ως τον πρώτο chief candy officer στον κόσμο. Ο επιλεγμένος υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο γεύσης περίπου 3.500 προϊόντων κάθε μήνα, τη διεξαγωγή συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και την έγκριση νέου αποθέματος καραμελών με τη «σφραγίδα έγκρισης CCO», σύμφωνα με τη δημοσίευση στο LinkedIn.

Πραγματικά πρόκειται για πολλή καραμέλα: περίπου 113 τεμάχια την ημέρα, σχεδόν πέντε φορές περισσότερα από τη συνιστώμενη ποσότητα ημερήσιας ζάχαρης, σύμφωνα με τις διατροφικές οδηγίες που εκδόθηκαν από τα Υπουργεία Γεωργίας και Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης- Παγωτό: Η πιο νόστιμη ιστορία του

Οδοντιατρική κάλυψη

Ευτυχώς, η περιγραφή της θέσης λέει ότι ο επιλεγμένος υποψήφιος θα έχει «εκτεταμένη οδοντιατρική κάλυψη».

Οι απαιτήσεις εργασίας είναι ελάχιστες: Πρέπει να είστε τουλάχιστον 5 ετών, να μένετε στη Βόρεια Αμερική και να έχετε μια «προφανή» αγάπη για τη ζάχαρη. Η καταχώριση λέει ότι οι γονείς μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τα παιδιά τους και ότι ο CCO θα υποβληθεί σε εκτενή εκπαίδευση στον ουρανίσκο για να πιστοποιήσει τους «χρυσούς γευστικούς κάλυκες» τους προτού τους ανατεθεί η επιλογή απόθεμα Candy Funhouse.

Καμία δέσμευση ηλικίας

«Όπως η αγάπη για τα γλυκά — η θέση δεν δεσμεύεται από την ηλικία», λέει η καταχώριση. «Το μόνο που χρειάζεστε είναι πάθος για τα γλυκά, την ποπ κουλτούρα και ένα γλυκό δόντι».

Ο CCO θα μπορεί να εργάζεται από το σπίτι ή αυτοπροσώπως στο Newark του New Jersey ή στο Τορόντο του Καναδά. Θα έχουν την επιλογή να εργάζονται κανονικά 40 ώρες την εβδομάδα, εκτός αν είναι κάτω των 18 ετών, οπότε η θέση θα προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στο πρόγραμμά τους, λέει στο CNBC Make It ο CEO της Candy Funhouse, Jamal Hejazi.

Η θέση δεν έχει ημερομηνία λήξης. Εάν επιλεγεί ένα παιδί 5 ετών, θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει τον τίτλο CCO για ολόκληρη τη ζωή του. Ο Χετζάζι παραδέχεται ότι θα ήταν «λίγο χαοτικό» να ηγηθεί ένας νεαρός στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, αλλά το βλέπει ως ευκαιρία για δημιουργικότητα.
Ο CCO θα πληρωθεί 100.000 δολάρια είτε σε δολάρια ΗΠΑ είτε σε δολάρια Καναδά, ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους, σύμφωνα με τον Hejazi. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή