Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri παρέδωσαν στην Norwegian Cruise Line το νέο πλοίο «Norwegian Prima», το οποίο σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία «στόχο έχει να αλλάξει τα δεδομένα στην κρουαζιέρα».

Το «Norwegian Prima» διαθέτει 1.646 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 5.400 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων 1.388 μελών του πληρώματος. Επιπλέον, εκτείνεται σε οκτώ καταστρώματα, ενώ για πρώτη φορά, κάθε δημόσιος χώρος προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα αξιοθέατα του πλοίου.

Διαβάστε επίσης: Αυξάνεται το luxury cruising με τα expedition πλοία

Ψηλά ο πήχης

Η NCL, με ιστορία 54 χρόνων στην παγκόσμια κρουαζιέρα, αναφέρει πως θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ταξιδιωτικής εμπειρίας με την νέα, πρωτοποριακή κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Prima.

Στα πλοία της κατηγορίας Prima αναβαθμίζεται το «The Haven by Norwegian», προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας. Στο «Norwegian Prima», η NCL εξέλιξε το σχέδιο του «The Haven» ώστε να είναι πιο ανοιχτό στη θάλασσα από ποτέ.

«Το όνομα “Prima”, που σημαίνει “πρώτο” στα ιταλικά, ταιριάζει απόλυτα με την κληρονομιά της εταιρείας μας σε πρωτιές στον κλάδο» τόνισε ο Χάρι Σόμερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

«Η νέα κατηγορία των πλοίων μας είναι μία ακόμα απόδειξη της εξέλιξης της εταιρείας μας, που συνδυάζει τη φιλοσοφία ‘Πρώτα ο Επισκέπτης’ με το πνεύμα καινοτομίας που μας χαρακτηρίζει: το Norwegian Prima ενσαρκώνει ό,τι αγαπούν οι επισκέπτες στην NCL και ανεβάζει τον πήχη. Αυτή η ολοκαίνουργια κατηγορία πλοίων έχει σχεδιαστεί πραγματικά για να δώσει προτεραιότητα στους επισκέπτες μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα