Χωρίς αποτέλεσμα έληξαν οι συνομιλίες της Porsche με τη Red Bull για την ένταξη της Porsche στη Formula 1, αλλά η γερμανική μάρκα σπορ αυτοκινήτων δήλωσε ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να εισέλθει στις πίστες.

«Οι δύο εταιρείες έχουν πλέον καταλήξει από κοινού στο συμπέρασμα ότι αυτές οι συνομιλίες δεν θα συνεχιστούν πλέον», ανέφερε η Porsche AG σε δήλωση.

Διαβάστε επίσης – Volkswagen: Τη Δευτέρα κρίνεται η τύχη της εισαγωγής της Porsche στο χρηματιστήριο

Ο πρώην επικεφαλής της Volkswagen, Χέρμπερτ  Ντις δήλωσε τον περασμένο Μάιο ότι τα brands Porsche και Audi της Volkswagen θα ενταχθούν στη Formula 1, όπου εδώ και καιρό κυριαρχεί η γερμανική ανταγωνίστρια Mercedes-Benz.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι μακροχρόνιες συνομιλίες μεταξύ της Porsche και της Red Bull είχαν καθυστερήσει λόγω του χάσματος μεταξύ του ελέγχου που ήθελε η Porsche και αυτού που ήταν έτοιμη να δώσει η Red Bull.

Ο διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Porsche την περασμένη Παρασκευή και είπε ότι οποιαδήποτε συνεργασία θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους όρους της ομάδας της Formula 1.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport