Διορία δύο ημερών στο προσωπικό του Twitter, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα μείνουν ή θα φύγουν, δίνει μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ο νέος ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Ιλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, ο μεγιστάνας έστειλε e-mail με τίτλο «το σταυροδρόμι», ζητώντας από τους υπαλλήλους να απαντήσουν εάν θέλουν να είναι μέρος του νέου «σκληροπυρηνικού» Twitter έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος), ή να απολυθούν λαμβάνοντας ως αποζημίωση μισθούς τριών μηνών.

Διαβάστε επίσης: Τριγμοί στους γίγαντες της τεχνολογίας – Μεγάλες απολύσεις από Facebooκ, Twitter και Netflix

Σύμφωνα με το Forbes, όσοι θέλουν να μείνουν πρέπει να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο. Όποιος δεν το κάνει εντός της προθεσμίας θα φύγει.

Ο Μασκ ανέφερε ότι το Twitter «θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σκληροπυρηνικό» στο εξής, επισημαίνοντας πως «αυτό θα σημαίνει πολλές ώρες εργασίας σε υψηλή ένταση και μόνο η εξαιρετική επίδοση θα αποτελεί έναν επιτυχή βαθμό».

«Συγγνώμη» από τον πρώην CEO

Το Twitter δεν είχε απαντήσει σε αίτημα για σχολιασμό τη στιγμή της δημοσίευσης, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το τελεσίγραφο αυτό έρχεται έπειτα από μαζικές απολύσεις, καθώς και πολλές παραιτήσεις. Μάλιστα, το πρώην αφεντικό αναγκάστηκε να ζητήσει «συγγνώμη». Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, αναφέρθηκε στις μαζικές απολύσεις, 3.700 για την ακρίβεια, ζητώντας συγγνώμη για την ανάπτυξη της επιχείρησης «πολύ γρήγορα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ντόρσεϊ δήλωσε πως νιώθει συνυπεύθυνος για αυτή την κατάσταση και παρότι δεν είναι πια στην εταιρεία, ζητά συγγνώμη. «Το προσωπικό του Twitter είναι δυνατό και ανθεκτικό. Θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο, όσο δύσκολη κι αν είναι η στιγμή. συνειδητοποιώ πολλοί είναι θυμωμένοι μαζί μου. Έχω την ευθύνη για το γιατί όλοι βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση: μεγάλωσα το μέγεθος της εταιρείας πολύ γρήγορα. Ζητώ συγγνώμη για αυτό», τόνισε σε δήλωσή του. «Είμαι ευγνώμων και αγαπώ όλους όσους έχουν δουλέψει ποτέ στο Twitter. Δεν περιμένω να είναι αμοιβαίο αυτή τη στιγμή…ή ποτέ…και καταλαβαίνω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή