Στη μόδα της εποχής που θέλει τους αστέρες του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, να κυκλοφορούν το δικό τους NFT, μπαίνει και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ριάλντο.

Η Binance , το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, ξεκίνησε μια νέα παγκόσμια καμπάνια μάρκετινγκ με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου, για να σηματοδοτήσει τη κυκλοφορία του non-fungible token ( NFT ).

Διαβάστε επίσης – Binance: Αποκλειστική συνεργασία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι επτά συλλογές

Τα NFT, τα οποία κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στην αγορά NFT της Binance την Παρασκευή, περιλαμβάνουν επτά «αγάλματα» κινουμένων σχεδίων που απεικονίζουν εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του, οργανωμένα σε τέσσερα επίπεδα σπανιότητας. Η δημοπρασία για τα 45 NFT υψηλότερης αξίας ήταν διαθέσιμη σε δημοπρασία για 24 ώρες, με τις τιμές προσφοράς για τα πιο σπάνια πέντε NFT να ξεκινούν από 10.000 BUSD (το BUSD είναι ένα σταθερό νόμισμα συνδεδεμένο με δολάρια ΗΠΑ ) .

Διαβάστε επίσης – Ο Ρονάλντο, σε ρόλο κινέζου πολεμιστή – το ZujuGP, ο μεγιστάνας Λιν και το blockchain

Οι βαθμίδες NFT συνοδεύονται από αποκλειστικά προνόμια όπως ένα προσωπικό μήνυμα από τον Ronaldo, εμπορεύματα με αυτόγραφα, εγγυημένη πρόσβαση για μελλοντικές προσφορές και δωρεάν «Mystery Box» για νέες εγγραφές.

Το σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων προβάλλεται σε τηλεοπτικά, ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια σε 74 χώρες και 28 γλώσσες, ανέφερε η Ad Age . Η κίνηση έρχεται καθώς το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX , ένας σκληρός ανταγωνιστής της Binance, κήρυξε πτώχευση την περασμένη εβδομάδα, αφού αντιμετώπισε προβλήματα αφερεγγυότητας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει κερδίσει πέντε Χρυσές Μπάλες και έχει αγωνιστεί σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Παράλληλα, είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, ο Λιονέλ Μέσι, έχει επίσης μπει στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Ο Αργεντινός υπέγραψε συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Socios τον Μάρτιο, και έγινε ο Παγκόσμιος Πρεσβευτής της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News