Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν την Πέμπτη (24/11) οι Ίβηρες αντιμετωπίσουν (18:00) την Γκάνα, συνεχίζει να σπάει ρεκόρ, ακόμα και εκτός γηπέδου.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε το ορόσημο των 500 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρονάλντο «σκοράρει» στα NFT

Πίσω του βρίσκεται Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 376 εκατομμύρια ακόλουθους. Να σημειωθεί ότι ο CR7 μπορεί να κερδίσει από την δραστηριότητά του στα social media έως και 2 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χορηγούμενη θέση.

Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος επιθετικός σημείωσε αύξηση της τάξεως του 47% στους ακόλουθους του τον περασμένο χρόνο, με μέσο όρο περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια δολάρια σε αξία των μέσων ανά ποστάρισμα, σύμφωνα με τους αναλυτές της «Nielsen Sports».

Ο συμπαίκτης του CR7 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, είναι ο Άγγλος παίκτης με τη μεγαλύτερη επιρροή, ενώ ο Γκάβι είναι το ανερχόμενο “αστέρι” με αύξηση 5.165% στους ακόλουθους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι