Την μεταφορά  φορτίων αυθημερόν με drones φέρνει στην Ελλάδα και Κύπρο, η Golden Cargo σε συνεργασία με την Dronamics, την πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο με άδεια λειτουργίας στην Ευρώπη για μεταφορά φορτίου με drone.

Η Dronamics ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η Golden Cargo ανέλαβε ως General Sales and Service Agent (GSSA) της σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η συνεργασία στοχεύει να εδραιώσει την παρουσία της Dronamics στις δύο αγορές, όπου οι επιχειρήσεις και οι κοινότητες θα επωφεληθούν από την αυθημερόν παράδοση χάρη στο αναπτυσσόμενο δίκτυο droneport της.

Διαβάστε επίσης: Πλεύρης: Μεταφορά φαρμάκων με drone στις Μικρές Κυκλάδες

«Η Golden Cargo διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της ναυτιλίας και των logistics, καθιστώντας την έναν ιδανικό GSSA συνεργάτη για εμάς. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε και να αξιοποιήσουμε μαζί πλήρως τις δυνατότητες της Ελληνικής και της Κυπριακής αγοράς», δήλωσε ο Svilen Rangelov, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dronamics.

«Η Dronamics προσφέρει κάτι που είναι κρίσιμο για τις time-sensitive αποστολές και δεν είναι ευρέως διαθέσιμο στην Ελλάδα και την Κύπρο αυτή τη στιγμή: την αυθημερόν παράδοση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Dronamics για να προετοιμαστεί η διεύρυνση και να κάνουμε τη μοναδική αυτή υπηρεσία διαθέσιμη σε περισσότερους πελάτες», δήλωσε ο Κωστής Αχλαδίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Cargo.

Η Dronamics , όπως αναφέρει η ίδια, είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία drone μεταφοράς φορτίου στον κόσμο. Η ναυαρχίδα της, Black Swan, είναι σε θέση να μεταφέρει 350 κιλά (770 λίβρες) σε απόσταση έως και 2.500 χλμ. (1.550 μίλια) έως και 80% πιο γρήγορα, 50% φθηνότερα και με έως και 60% χαμηλότερες εκπομπές από τους εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών μεταφορών. Η Dronamics είναι επίσης, η πρώτη αδειοδοτημένη αεροπορική εταιρεία drone μεταφοράς φορτίου στην Ευρώπη και ο πρώτος στρατηγικός συνεργάτης της IATA για drones παγκοσμίως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις