Στη λίστα των 10 προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στον κλάδο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης της Lloyd’s για το 2022 περιλαμβάνεται η επικεφαλής της Μονάδας Shipping της Eurobank, Χριστίνα Μαργέλου, ως αποτέλεσμα των υψηλών επιδόσεων της Τράπεζας στις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων του ναυτιλιακού τομέα.

Διατηρώντας ένα ισχυρό ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, που στο τέλος του 2021 ανήλθε σε 3,3 δισ. δολ., ενώ διατηρείται σε σταθερά υψηλά επίπεδα και το 2022, η Eurobank ηγείται του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στις ναυτιλιακές δανειοδοτήσεις.

H Χριστίνα Μαργέλου είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Deree College και κάτοχος MSc σε Shipping, Trade and Finance από το Cass Business School. Στις τρεις δεκαετίες της καριέρας της κατείχε θέσεις ευθύνης σε εξειδικευμένες μονάδες ναυτιλίας ελληνικών και διεθνών τραπεζών (Βarclays Bank PLC, κ.ά).

Μεταξύ άλλων διετέλεσε Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ναυτιλίας στην Εμπορική Τράπεζα και Assistant Manager στη Διεύθυνση Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων της Alpha Bank.

Bρίσκεται από το 2014 στο «τιμόνι» της Μονάδας Shipping της Eurobank.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία