Μόνο πέντε άτομα εμφανίστηκαν το βράδυ της Τρίτης σε ένα πάρτι που διοργάνωσε το τμήμα εξωτερικής βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο metaverse, στο πλαίσιο των προσπαθειών να φέρουν πιο κοντά τη νεολαία με την Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Όπως αναφέρει το Politico, α ανταποκριτής του Devex, Vince Chadwick , έγραψε στο Twitter ότι τελικά ήταν ο μόνος καλεσμένος στο πάρτι, μετά από «αρχικές μπερδεμένες συνομιλίες με τους περίπου πέντε άλλους ανθρώπους που εμφανίστηκαν».

Προφανώς μόνο μερικά από τα 44 άτομα που τους άρεσε το επίσημο τρέιλερ εντυπωσιάστηκαν αρκετά από τα avatar που χόρευαν και έπαιζαν μουσική σε ένα τροπικό νησί, ώστε να παραμείνουν και συμμετάσχουν πραγματικά στο πάρτι.

Το τμήμα εξωτερικής βοήθειας της Επιτροπής έχει δαπανήσει συνολικά 387.000 ευρώ για την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας metaverse για την προώθηση της πρωτοβουλίας του Global Gateway, ανέφερε το Devex . Κάτω από αυτήν την ομπρέλα, η Επιτροπή στοχεύει να διαθέσει 300 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2027 για την κατασκευή νέων υποδομών στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ένας εκπρόσωπος της Επιτροπής είπε στο Devex ότι σκοπός της προωθητικής ανάρτησης ήταν να «αυξήσει την ευαισθητοποίηση για το τι κάνει η ΕΕ στην παγκόσμια σκηνή» μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 35 ετών που βρίσκονται «κυρίως στο TikTok και το Instagram» και είναι «ουδέτερα για την ΕΕ » και «δεν εκτίθενται συνήθως σε τέτοιες πληροφορίες»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.

Γιάννης Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»
Επιχειρήσεις |

Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»

Στη σημασία που αποδίδει η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στις τοπικές κοινωνίες αλλά και τη προσπάθεια για καλύτερες τιμές αναφέρεται μιλώντας στον «ΟΤ», ο Marketing Director της εταιρίας