Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία κατάφερε στη μάχη των αγώνων νοκ-άουτ του Μουντιάλ του Κατάρ, να αποκλείσει τον αντίπαλό της την Πολωνία, δικαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο πρόεδρος των Γάλλων, ο Εμανουέλ Μακρόν, φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου και των “τρικολόρ” μπήκε στον πειρασμό, πριν τον αγώνα, να κάνει πρόβλεψη μιλώντας στην «Parisien», τόσο για την έκβασή του αλλά  και για το ακριβές σκορ καιθώς  και τους σκόρερ. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι κατάφερε το απόλυτο στην πρόβλεψή του, αφού όλα όσα εκτίμησε βγήκαν στο χορτάρι.

Διαβάστε επίσης – Moυντιάλ 2022: Προβλέψεις για τη φάση των 16

Η πρόβλεψη

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία (σ.σ. με ένα γκολ ξεπερνά τον Τιερί Ανρί). Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως μετά από κάθε αγώνα συνομιλεί και με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ: «Μιλάμε πάντα μετά το ματς. Βρίσκω πολύ δυνατή και σταθερή την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ντιντιέ Ντεσάν, στην εμπειρία του, στο know-how του».

Διαβάστε επίσης – Τα κέρδη του Ολυμπιακού στο «χρηματιστήριο» του Μουντιάλ

Ακολουθεί η ανάρτηση της Parisien με την πρόγνωση του γάλλου προέδρου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι