Το sequel της ταινίας αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο καμμάτι του κινηματογραφόφιλου κοινού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga. Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Joker: Follie à Deux» και θα τη σκηνοθετήσει ο Τodd Phillips.

Η πρώτη φωτό

O σκηνοθέτης ανέβασε μία νέα φωτογραφία στο Instagram με τον ταλαιπωρημένο Arthur Fleck να ξυρίζεται από έναν κουρέα στο Arkham Asylum με τη λεζάντα «Το αγόρι μας».

Οι πληροφορίες για τι θα δούμε βγαίνουν με το σταγονότερο ανεβάζοντας την αγωνία των φίλων του αγαπημένου ήρωα, που περιμένουν με αγωνία τη νέα ταινία.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ έχασε πολλά κιλά για να υποδυθεί τον ρόλο και μπήκε σε μια περίπλοκη ψυχική κατάσταση για να εκφράσει τη νευροδιαταραχή του.

«Υπήρξα κατεργάρης στη ζωή μου», δήλωσε ο ηθοποιός κατά την παραλαβή του βραβείου. «Υπήρξα εγωιστής. Υπήρξα μερικές φορές σκληρός κατά καιρούς και δύσκολος στη συνεργασία και είμαι ευγνώμων που πολλοί από εσάς σε αυτή την αίθουσα μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus