Είναι «σαν μια κάρτα του μπέιζμπολ», αλλά «πολύ πιο συναρπαστική» και σε τιμή 99 δολάρια η καθεμία: ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προαναγγείλει μια «μεγάλη ανακοίνωση» και τελικά αυτή ήταν… μια σειρά από συλλεκτικές ψηφιακές κάρτες.

Σε μια ανάρτησή του στο Truth Social, του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που δημιούργησε, ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές του 2024, αποκάλυψε λοιπόν μια συλλογή από «ψηφιακές κάρτες Ντόναλντ Τραμπ», σε ένα μοντέλο πολύ γνωστό στους λάτρεις των σπορ.

Διαβάστε επίσης: Πυρά κατά Τραμπ για συνάντηση με Κάνιε Γουέστ και νεαρό δεδηλωμένο ρατσιστή

Την Τετάρτη, ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας είχε κάνει μια αινιγματική ανάρτηση: «Η Αμερική χρειάζεται έναν υπερήρωα. Θα κάνω μια μεγάλη ανακοίνωση αύριο».

Οι κάρτες θα είναι «υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τη ζωή και την καριέρα μου», υποσχέθηκε ο μεγιστάνας των ακινήτων.

Ανήρτησε μια εικόνα που τον δείχνει ζωγραφισμένο ως μυώδη υπερήρωα κόμικ. Ο «υπερήρωας» έχει τα χέρια στους γοφούς σε ένα ρινγκ του μποξ και φοράει μια κόκκινη φόρμα και μια ζώνη με την επιγραφή «πρωταθλητής Τραμπ», με φόντο την αμερικανική σημαία.

«Μόνο 99 δολάρια η καθεμία! Πολύ καλή ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο! Βιαστείτε! Νομίζω ότι θα πωληθούν πολύ γρήγορα», πρόσθεσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

Σε έναν ειδικό ιστότοπο, ο επιχειρηματίας και πρώην τηλεοπτικός αστέρας προσφέρει δώρα σε ορισμένους κατόχους καρτών, για παράδειγμα ένα δείπνο στην πολυτελή κατοικία του στη Φλόριντα ή μια ώρα γκολφ μαζί του.

Αυτή η ανακοίνωση υπάρχει κίνδυνος να ενισχύσει την εντύπωση ότι η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει πραγματικά απογειωθεί όπως ο ίδιος ήλπιζε.

Επικρίσεις

Ενώ μέχρι στιγμής ασκούσε μια σχεδόν σαρωτική επιρροή στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ορισμένα προβεβλημένα στελέχη αρχίζουν να τον επικρίνουν δημόσια ότι προώθησε υποψηφίους με ακραίες απόψεις στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, το αποτέλεσμα των οποίων δεν ήταν το επιθυμητό για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και για τον ίδιο τον Τραμπ.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν επίσης ότι το πολιτικό εκτόπισμα του Τραμπ δείχνει να ξεφτίζει, στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών, με τον πρώην πρόεδρο να βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση πίσω από τον κυβερνήτη της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις ενόψει της πιθανής αναμέτρησής τους στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων για την ανάδειξη του υποψήφιου της παράταξης στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα