Τον Ιανουάριο θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το ντοκιμαντέρ Pamela, A Love Story, στο οποίο θα αναφέρονται μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τη ζωή της Πάμελα Άντερσον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο ντοκιμαντέρ η Αμερικανίδας ηθοποιός αναφέρεται στην περιπετειώδη καριέρα της, στους γάμους της και στις ερωτικές απογοητεύσεις, όπως και στην περίπτωση της κλοπής της βιντεοκασέτας με προσωπικές της στιγμές.

Όπως επισημαίνεται σε αντίθεση με την πρόσφατη σειρά Pam & Tommy στην πλατφόρμα Hulu, το εν λόγω ντοκιμαντέρ προσπαθεί να αποτυπώσει όσο πιο ρεαλιστικά μπορεί την πολυτάραχη ζωή της Πάμελα Άντερσον και γι αυτό απουσιάζει το σενάριο ενώ δεν γίνεται καμιά προσπάθεια να δραματοποιηθούν τα γεγονότα.

Netflix: Ρεκόρ με 81,55 εκατ. ώρες τηλεθέασης για το «Harry & Meghan»

Έτσι στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται η Αμερικανίδα ηθοποιός, τα δύο της παιδιά, ενώ προβάλλονται κάποια σπιτικά βίντεο.  Η διαφορά με τη σειρά Pam & Tommy για την οποία η Άντερσον ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεσή της ή ενημερώθηκε για την πορεία της παραγωγής του, είναι ότι για το Pamela, A Love Story ήταν οι δύο γιοι της οι οποίοι την έπεισαν να κάνει το ντοκιμαντέρ. Ένα ντοκιμαντέρ το οποίο έχει προγραμματισθεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου και για το οποίο σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν καταστάσεις, οι γιοι της οι οποίοι την λατρεύουν επέμεναν να το κάνει προκειμένου ο κόσμος να γνωρίσει τη δική της εκδοχή για τη ζωή της.

Ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Ράιν Γουάιτ σκηνοθέτησε το Pamela, A Love Story και ήταν η δέσμευση της Άντερσον ότι θα είναι απολύτως ειλικρινής που τον έπεισε να αναλάβει το εγχείρημα.

Ένα από τα σημεία που χρήζουν ενδιαφέροντος, είναι ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η Πάμελα Άντερσον χώρισε με τον τότε σύζυγό της Νταν Χέιχαρστ, κάτι που την έκανε να εκμυστηρευτεί λεπτομέρειες από τους παλαιότερους δεσμούς της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή