Κάθε ρεκόρ σπάει η σειρά του Netflix για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, κατά την πρώτη εβδομάδα της προβολής της.

Το «Harry & Meghan» έχει συγκεντρώσει 81,55 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης παγκοσμίως , ανακοίνωσε την Τρίτη το Netflix.

Το καλύτερο ντεμπούτο

Η σειρά του Netflix για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν αποτελεί την καλύτερη πρεμιέρα στην κατηγορία ντοκιμαντέρ από την έναρξη λειτουργίας του κολοσσού streaming.

Διαβάστε επίσης: Μασκ: Ρευστοποίησε άλλα 3,6 δισ. δολ. σε μετοχές της Tesla – Στα… κάγκελα οι επενδυτές

«Αυτό σηματοδοτεί τις περισσότερες ώρες προβολής οποιασδήποτε σειράς ντοκιμαντέρ σε εβδομάδα πρεμιέρας», ανέφερε το Netflix  σε δελτίο Τύπου που περιγράφει τις εκπομπές με τις καλύτερες επιδόσεις για την εβδομάδα που έληξε στις 11 Δεκεμβρίου.

Τα τρία πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς έξι επεισοδίων κυκλοφόρησαν στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ τα τρία τελευταία επεισόδια θα ακολουθήσουν την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: TikTok: Διακομματική πρόταση για απαγόρευση της κινεζικής πλατφόρμας στις ΗΠΑ

Πάνω από το «The Crown»

Η σειρά, την οποία το Netflix χαρακτήρισε ως ένα «πρωτότυπο και σε βάθος» ντοκιμαντέρ, εμφανίστηκε στη λίστα Top 10 TV του streamer σε 85 χώρες και κατέλαβε την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα νούμερα τηλεθέασης του Netflix παγκοσμίως έδειξαν ότι το ντοκιμαντέρ ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά στην πλατφόρμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πίσω από το δράμα «Wednesday» της οικογένειας Άνταμς του Τιμ Μπάρτον, το οποίο κατέγραψε 269,67 εκατομμύρια προβολές.

Συγκριτικά, η πέμπτη σεζόν του «The Crown», που διανύει την πέμπτη εβδομάδα προβολής της, κατέγραψε 18,9 εκατομμύρια προβολές.

Νέες αποκαλύψεις

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «Harry & Meghan» αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες από την πρώτη τους γνωριμία το 2016 μέσω ενός κοινού φίλου στο Snapchat, μέχρι την τελική τους απόφαση να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια το 2020.

Το Harry & Meghan είναι ένα από μια σειρά προγραμμάτων που παράγει το ζευγάρι στο πλαίσιο εμπορικής συμφωνίας με το Netflix.

Ο οίκος παραγωγής τους, Archewell Productions, πρόκειται να κυκλοφορήσει μια άλλη σειρά του Netflix, το «Heart of Invictus», το 2023.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Μόδα: H απίστευτη ιστορία πίσω από τις πανάκριβες τσάντες Goyard
Διεθνή |

Διάσημες, ακριβές αλλά χωρίς διαφήμιση - Ποιες είναι οι τσάντες Goyard

Μία από τις πιο εμβληματικές και ακριβές τσάντες της μόδας έχει βρεθεί στα χέρια προσωπικοτήτων όπως ο Πάμπλο Πικάσο, η Κοκό Σανέλ, ο Καρλ Λάγκερφελντ αλλά και μέλη της δυναστείας των Ρομανώφ