Στο πλαίσιο της στήριξης των καταναλωτών, o όμιλος Ελίν προχώρησε σε συνεργασία με την ΔΕΠΑ Εμπορίας για την διάθεση του φυσικού αερίου κίνησης (CNG), στο πρατήριο της στη Λάρισα με σήμα «Ελίν» σε τιμές πώλησης αντίστοιχες με τις τιμές στα πρατήρια με σήμα FISIKON.

Revoil: Εξαγόρασε το 100% της Γ. Κεσίδης Oil έναντι 2,6 εκατ. ευρώ

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο για την κίνηση των οχημάτων τους.

Το εν λόγω πρατήριο θα ξεκινήσει να διαθέτει φυσικό αέριο κίνησης στη νέα τιμή εντός των προσεχών ημερών.

Διεύρυνση του δικτύου ΔΕΠΑ

Η ∆ΕΠΑ Εμπορίας εξακολουθεί με συνέπεια να στηρίζει τους καταναλωτές CNG, ενώ παράλληλα διευρύνει συνεχώς το δίκτυο πρατηρίων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ελίν προχωρά στην ενεργειακή μετεξέλιξη του δικτύου πρατηρίων σε ολοκληρωμένους ενεργειακούς σταθμούς, επενδύοντας στο συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.

Συνεργασία ΔΕΠΑ Εμπορίας με ΟΑΚ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΠΑ Εμπορίας και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης υπέγραψαν στις 9 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς και ο ομόλογός του στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) ‘Αρης Παπαδογιάννης.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η  ΔΕΠΑ θα συνδράμει τον Ο.Α.Κ. σε δράσεις ενεργειακής αποδοτικότητας, εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης του ενεργειακού κόστους, προκειμένου ο «Οργανισμός» να αποκτήσει ενεργειακή αυτονομία και ν’ ανταπεξέλθει στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, αλλά και να επεκτείνει τις αναπτυξιακές του δραστηριότητες και σε άλλους τομείς, σε επίπεδο Κρήτης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις