Στη μεταφορά πολυτελών αυτοκινήτων από ένα ακίνητο στα περίχωρα του Βουκουρεστίου που ανήκουν στην αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στο διαδίκτυο, τον Άντριου Τέιτ, έχουν προχωρήσει οι αρχές της Ρουμανίας στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας για φερόμενη σωματεμπορία.

Μια έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη στις 29 Δεκεμβρίου του ίδιου, του αδελφού του Τριστάν, ενώ έχουν συλληφθεί και δύο Ρουμάνες με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας για σεξουαλική εκμετάλλευση έξι γυναικών. Και οι τέσσερις συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος του Τέιτ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχόλιο.

Δημοσιογράφος του Reuters αναφέρει ότι πολλά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων μια Rolls-Royce, ένα BMW, μια Bentley και μια Mercedes-Benz, μεταφέρθηκαν από το συγκρότημα Tate στα περίχωρα της ρουμανικής πρωτεύουσας, προκειμένου να τοποθετηθούν σε κάποια αποθήκη.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, Ρουμάνοι εισαγγελείς δήλωσαν στο Reuters ότι έχουν κατασχεθεί 15 πολυτελή οχήματα και περισσότερα από 10 ακίνητα και σπίτια που ανήκαν στους υπόπτους στο Βουκουρέστι και στις κομητείες Πραχόβα και Μπρασόβ, προκειμένου να αποτρέψουν την πώληση ή την απόκρυψη των περιουσιακών στοιχείων.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι τέσσερις ύποπτοι κατήγγειλαν το ένταλμα σύλληψής τους για 30 ημέρες, ωστόσο το εφετείο του Βουκουρεστίου απέρριψε την καταγγελία και αποφάσισε ότι θα πρέπει να παραμείνουν υπό κράτηση.

Ο Τέιτ ο οποίος έχει και τη βρετανική και την αμερικανική υπηκοότητα και ήταν πρώην διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι Big Brother στη Βρετανία, έχει καταστεί ευρέως γνωστός για τα σχόλια κατά των γυναικών και τη ρητορική μίσους στην οποία επιδίδεται κατά κόρον. Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει ότι οι γυναίκες ευθύνονται εν μέρει για τους βιασμούς τους και πως ανήκουν στους άντρες.

Όλα τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έχουν αποκλείσει εξαιτίας αυτών των δηλώσεων και των σχολίων, αν και ο λογαριασμός του στο Twitter ενεργοποιήθηκε ξανά τον περασμένο Νοέμβριο μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα