Τον διπλασιασμό της αξίας του bitcoin μέσα στο 2023, προβλέπει ο Scaramucci της Sky Bridge.

O ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SkyBridge, πιστεύει ότι το bitcoin θα μπορούσε να διαπραγματευτεί ξανά στα 35.000 δολάρια, όπως δήλωσε στο Reuters Global Markets Forum στο Νταβός της Ελβετίας.

Ανάκαμψη των crypto

O Scaramucci στοιχηματίζει σε μια σταθερή ανάκαμψη στις αγορές κρυπτονομισμάτων το 2023.

«Εάν το bitcoin μπορούσε να διαπραγματευτεί ξανά στα 35.000 δολάρια, η SkyBridge θα έχει μια καταπληκτική χρονιά», δήλωσε ο Scaramucci από το Νταβός.

Το ράλι κρυπτογράφησης του Ιανουαρίου θα μπορούσε να διατηρηθεί καθώς όταν ο αριθμός των νέων bitcoin που κυκλοφόρησαν μειωθεί στο μισό, θα περιορίσει την προσφορά και θα αυξήσει τις τιμές.

Το Bitcoin διαπραγματεύεται περίπου στα 20.800 δολάρια, κερδίζοντας 26% μέχρι στιγμής φέτος μετά από πτώση άνω του 64% το 2022.

Η SkyBridge έχει επενδύσει σε bitcoin, ethereum, solana και altcoin algorand, και προσβλέπει επίσης στη δομημένη πιστωτική αγορά για να αυξήσει τις αποδόσεις του 2023 μετά τις απώλειες της εταιρείας το 2022.

«Δομημένη πίστωση, τίτλοι που υποστηρίζονται από στεγαστικά δάνεια, χρέος πιστωτικών καρτών, δάνεια αυτοκινήτων – αυτός είναι και πάλι ένας ελκυστικός χώρος», ανέφερε ο Scaramucci. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εταιρεία του διαχειρίστηκε 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 800 εκατομμυρίων δολαρίων σε επενδύσεις ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Ο Scaramucci επιβεβαίωσε ότι η SkyBridge ελπίζει να αγοράσει ξανά ένα μερίδιο 30% από την FTX πριν από τα μέσα του έτους, αλλά το χρονοδιάγραμμα είναι αβέβαιο καθώς εξελίσσεται η διαδικασία πτώχευσης.

Ράλι Ιανουαρίου

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα αποδοτική για το σύνολο της αγοράς, καθώς η πλειονότητα των κρυπτονομισμάτων κατέγραψε κέρδη και σε κάποιες περιπτώσεις ισχυρά.

To νόμισμα που έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του είναι το Solana, του οποίου η τιμή έχει εκτοξευθεί σχεδόν κατά 37% και έχει φθάσει στα 22,480 δολάρια, ενώ κέρδη που αγγίζουν το 40% έχει σημειώσει τις τελευταίες ημέρες το altcoin.

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά το 2022, καθώς ο γενικευμένος φόβος που κυριαρχούσε στις αγορές έκανε τους επενδυτές απρόθυμους να τοποθετηθούν σε τέτοιου είδους περιουσιακά στοιχεία, όπως είναι τα εν λόγω νομίσματα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News