«Τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης τροφοδοτούνται με «ρετάλια» από ρολά εισιτηρίων, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχουν λειτουργικά χάρτινα εισιτήρια για να πωλούνται στα εκδοτήρια», όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό (ΣΕΛΜΑ), το οποίο προειδοποιεί ότι «κοντεύουμε να ξεμείνουμε από χάρτινα εισιτήρια», γεγονός που «θα έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία και ουρές για το επιβατικό κοινό στα εκδοτήρια»

Το ΣΕΛΜΑ κάνει λόγο δε για «ολιγωρία της καθ’ ύλην αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικής Υποστήριξης της ΣΤΑ.ΣΥ, η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες για παραγγελία την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα στις 9/11/22».

Μετρό: Ο «χάρτης» της νέας επέκτασης προς Ίλιο

Η ανακοίνωση των εργαζόμενων του μετρό

«Πρώτη φορά στα χρονικά οι Σταθερές Συγκοινωνίες έφτασαν σε τόσο δυσμενή κατάσταση, ώστε τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης να τροφοδοτούνται με «ρετάλια» από ρολά εισιτηρίων, ενώ ταυτόχρονα να μην υπάρχουν λειτουργικά χάρτινα εισιτήρια για να πωλούνται στα εκδοτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας, ότι τα αποθέματα λιγοστεύουν, πριν τουλάχιστον 8 μήνες.

Έκπληκτους μας αφήνει η ολιγωρία της καθ’ ύλην αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικής Υποστήριξης της ΣΤΑ.ΣΥ, η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες για παραγγελία την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα
στις: (9/11/22 με Αριθμό Πρωτοκόλλου 15430).

Η εν λόγω Γενική Διεύθυνση μεταξύ άλλων, έχει την αποκλειστική ευθύνη και την εποπτεία των οικονομικών, καθώς και ‘όλων των προμηθειών της εταιρείας ΣΤΑ.ΣΥ. Μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι ενώ θα πρέπει να έχει σφαιρική εικόνα και άποψη επί των θεμάτων των εισιτηρίων, το αποτέλεσμα είναι να κοντεύουμε να ξεμείνουμε από χάρτινα εισιτήρια, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία και ουρές για το επιβατικό κοινό στα εκδοτήρια, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η πιθανότητα για μια πολύ μεγάλου μεγέθους οικονομική ζημιά για την εταιρία.

Τέλος ενημερώνουμε άπαντες πως οι εργαζόμενοι θα πράξουμε ότι χρειαστεί, προκειμένου να διαφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και πως αν κριθεί απαραίτητο θα ασκήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε  για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την προστασία τόσο των επιβατών όσο και των συμφερόντων της εταιρίας ΣΤΑ.ΣΥ.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους