Με ένα ακόμη ξενοδοχείο αυτή τη φορά στη Χαλκιδική επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Domes Resorts, στο τομέα της φιλοξενίας. Πρόκειται για το Domes Noruz Kassandra, που βρίσκεται στην χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική και θα ανοίξει τις πόρτες του για τους πρώτους επισκέπτες τον προσεχή Απρίλιο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 182 κλειδιά, δωμάτια και μπανγκαλόου και «υπηρετεί» το concept  «beach club with rooms». Είναι το δεύτερο στη σειρά «Νoruz» μετά το DOS Noruz Chania, Autograph Collection που λειτουργεί στην Κρήτη.

Όπως δηλώνει ο κ. Γιώργος Σπανός ιδιοκτήτης της αλυσίδας Domes Resorts, το όραμά μας είναι να επεκτείνουμε την ιδέα του Noruz σε αξιόπιστους προορισμούς.

Η εστίασή μας στην εύρεση νέων κατάλληλων προορισμών έχει ξεκινήσει και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για την επέκταση της επωνυμίας Noruz σύντομα.

Η Domes Resorts ξεκινά τη διεθνή επέκτασή της σε συνεργασία με την ΗΙΡ

Η Μήλος

Επίσης εντός του τρέχοντος έτους η Domes Resorts θα λειτουργήσει το πολυτελές Domes White Coast Milos στη Μήλο, το οποίο εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Invel Real Estate και την Prodea Investments.

Η Invel Real Estate και η PRODEA Investments εμπιστεύτηκαν τη Domes Resorts για την λειτουργία του White Coast., σημειώνει ο κ. Σπανός και προαναγγέλλει επέκταση της συνεργασίας αυτής, καθώς το Domes White Coast Milos είναι το πρώτο έργο ενός ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδίου., σύμφωνα με τον κ. Διευθύνοντα Σύμβουλος της Domes Resorts & Reserves, Γιώργο Π. Σπανό.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Domes Resosrts έκανε μία ακόμη εμβληματική επένδυση αποκτώντας στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας το  Domes Maison σε ένα αυθεντικό αρχοντικό του 1903 που θα λειτουργεί ως ένας χώρος φιλοξενίας συνδυάζοντας υπηρεσίες 5 αστέρων, υψηλή γαστρονομία, τέχνη, εκδηλώσεις και ιδιαίτερο interior design.

Παράλληλα θα αποτελεί σταθμό για τους επισκέπτες των άλλων ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου στο νησί της Κέρκυρας, του Domes of Corfu, Autograph Collection και του Domes Miramare, a Luxury Collection Resort κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Σήμερα ο όμιλος Domes Resorts ελέγχει ένα χαρτοφυλάκιο από 10 πολυτελείς μονάδες τα Domes of Elounda, Domes Noruz, Domes Miramare, Domes Zeen, Domes of Corfu, Domes Aulūs Zante,  Domes Aulūs Elounda, Domes Lake Algarve, Domes White Coast Milos, Domes Noruz Kassandra, σε κρήτη Ζάκυνθο, Κυκλάδες, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Πορτογαλία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός