Με απώλειες κινούνται και σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, με τα εταιρικά αποτελέσματα να παραμένουν στο επίκεντρο και να επηρεάζουν το κλίμα για ακόμη μια συνεδρίαση, διευρύνοντας μάλιστα και τις απώλειες της εβδομάδας.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones καταγράφει πτώση 0,05% στις 33.682 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει απώλειες 0,06% στις 4.078 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,43% στις 11.738 μονάδες.

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Ήπιες πιέσεις

Και οι τρεις δείκτες είναι σε τροχιά να κλείσουν την εβδομάδα με απώλειες. Ο S&P 500 κλείνει την εβδομάδα με απώλειες 1,3%, διακόπτοντας το ανοδικό σερί δύο εβδομάδων. Ο Dow και ο Nasdaq χάνουν 0,7% και 1,8% αντίστοιχα.

Η εικόνα στο ταμπλό

Σε επίπεδο τίτλων, η πλατφόρμα μετακίνησης Lyft σημειώνει βουτιά άνω του 30%, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους.

Από την άλλη, η Yelp σημειώνει άνοδο 7%, μετά την ανακοίνωση εσόδων τετάρτου τριμήνου ύψους 309 εκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών για 307 εκατομμύρια δολάρια. Τα κέρδη ανά μετοχή ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Πάντως, τα αποτελέσματα ήδη έχουν χαρακτηριστεί απογοητευτικά από τη Wall Street. Με σχεδόν το 70% των εταιρειών του S&P 500 να έχουν ήδη ανακοινώσει, περίπου το 70% αυτών των εταιρειών ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών για το τρίμηνο. Αυτό είναι το μικρότερο ποσοστό εταιρειών που ξεπέρασαν τις προσδοκίες από τον τριετή ιστορικό μέσο όρο του 79%, σύμφωνα με το The Earnings Scout.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street