Την αδυναμία πρόσβασης χιλιάδων χρηστών στο Twitter τη Δευτέρα, ανέφερε το Reuters.

Οι υπηρεσίες του Twitter «έπεσαν» για χιλιάδες χρήστες, οι οποίοι αναφέρουν προβλήματα με την πρόσβαση σε συνδέσμους από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σε άλλους ιστότοπους.

Twitter: Προχώρησε στην απόλυση μέρους του προσωπικού της

Πάνω από 8.000 περιστατικά

Το παρατηρητήριο Διαδικτύου NetBlocks είπε ότι το πρόβλημα επηρέαζε επίσης το περιεχόμενο εικόνας και βίντεο.

Υπήρξαν περισσότερα από 8.000 περιστατικά χρηστών που ανέφεραν προβλήματα με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Downdetector, το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας συλλέγοντας αναφορές κατάστασης από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβλήθηκαν από τους χρήστες στην πλατφόρμα του.

«Ορισμένα τμήματα του Twitter ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται αυτήν τη στιγμή. Κάναμε μια εσωτερική αλλαγή που είχε κάποιες ακούσιες συνέπειες. Εργαζόμαστε για αυτό τώρα και θα δώσουμε μια ενημέρωση όταν αυτό διορθωθεί» ανέφερε η τεχνική υποστήριξη της εταιρείας.

Twitter Blur και στην Ελλάδα

Η συνδρομητική έκδοση του Twitter, το Twitter Blue, γίνεται διαθέσιμη σε 20 ακόμη χώρες της Ευρώπης.

Πρόκειται για τις Ολλανδία, Πολωνία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία, Δανία, Ελλάδα, Αυστρία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Σλοβακία, Λετονία, Σλοβενία, Εσθονία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Κύπρος.

Υπό την ηγεσία του Ίλον Μασκ, νέου ιδιοκτήτη της εταιρείας, το Twitter Blue ξεκίνησε τον Δεκέμβριο με μηνιαία τιμή τα 8 δολάρια με τα οποία οι χρήστες «κερδίζουν» την… μπλε πιστοποίηση του χρήστη επί πληρωμή.

Η τελευταία επέκταση που ανακοινώθηκε από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζει σε πάνω από 35 τις χώρες στις οποίες η συνδρομητική υπηρεσία είναι διαθέσιμη.

Πρόσθετα εργαλεία

Λίγο μετά το λανσάρισμα του Twitter Blue, εισήχθησαν χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα ανάρτησης βίντεο διάρκεια2 60 λεπτών και η δυνατότητα αναρτήσεων έκτασης 4.000 χαρακτήρων, αλλά και η απόδοση προτεραιότητας στις συζητήσεις.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία διαθέτει και μια σειρά από πρόσθετα εργαλεία διαχείρισης, όπως η λειτουργία επεξεργασίας ενός tweet αφού αυτό αναρτηθεί, δημιουργία thread reader και φακέλους σελιδοδεικτών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης