Την ικανοποίησή της για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας στον ΟΤΕ εκφράζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Ελλάδος (ΓΣΕΕ) με ανακοίνωσή της. Όπως αναφέρεται η φετινή σύμβαση η οποία είναι τριετούς διάρκειας είναι η πρώτη που υπογράφεται για τους εργαζομένους του ΟΤΕ από το 2012.. Πέραν της διασφάλισης των μισθών για τους παλιούς υπαλλήλους και την αύξηση στους μισθούς των νέων εργαζόμενων, δημιουργείται συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για όλο το προσωπικό, ενώ θα υπάρχουν και παροχές όπως διατακτικές σίτησης.

Deutsche Telekom: Δεν πουλάμε τον ΟΤΕ – Συνεχίζουμε τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφέρει:

«Η ΓΣΕΕ εκφράζει την ικανοποίησή της για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΤΕ, η οποία για πρώτη φορά μετά το 2012, προβλέπει πραγματικές αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους στον Οργανισμό.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΕ πέτυχε να υπογράψει τριετή σύμβαση, η οποία θα διασφαλίζει μεταξύ άλλων το σύνολο των μισθών και τους παλιούς εργαζόμενους, σημαντικές αυξήσεις για τους νέους, δημιουργία συνταξιοδοτικού προγράμματος για όλους, οικονομικές ενισχύσεις μέσω διατακτικών σίτισης, ευέλικτο όφελος ύψος 850 ευρώ, νέο μισθολόγιο με βάση το ρόλο των εργαζομένων αλλά με νέα μισθολογικά κλιμάκια και με εισαγωγικό επίπεδο σημαντικά υψηλότερο από το νόμιμο μισθό.

Η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης αποτελεί νίκη των εργαζομένων στον ΟΤΕ, οι οποίοι θα συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους για τη διασφάλιση και βελτίωση των εργασιακών δικαιωμάτων τους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Εργασιακά – Ασφαλιστικά