Η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Beryl Rose Sisulu, συνοδευόμενη από τον Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Βασίλη Τάκα και τους συνεργάτες της, επισκέφθηκε χθες την ΟΛΘ Α.Ε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, η Γενική Εμπορική Διευθύντρια και Διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε., Θεοδώρα Ρήγα και άλλα στελέχη της Εταιρείας.

ΟΛΘ: Νέο μέλος στο δ.σ. ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Λιάγκος παρουσίασε συνοπτικά το πολυεπίπεδο Επενδυτικό Πλάνο που υλοποιεί η ΟΛΘ Α.Ε. εστιάζοντας στα σημαντικά οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία. Επιπλέον, η Πρέσβης και η αντιπροσωπεία της είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το παρόν και το μέλλον του Λιμένα Θεσσαλονίκης μέσα από το εντυπωσιακό τρισδιάστατο διαδραστικό μοντέλο της ΟΛΘ Α.Ε. και να βιώσουν τους λόγους, για τους οποίους η ΟΛΘ Α.Ε. είναι κάτι περισσότερο από ένα λιμάνι.

Και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν την προστιθέμενη αξία της διατήρησης ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας τις προοπτικές ανάπτυξης μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας στο μέλλον.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του πρέσβη των ΗΑΕ τον Ιανουάριο

Τον ΟΛΘ επισκέφθηκε επίσης, o πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σουλεϊμάν Αλμαζρούεϊ,στις 9 Ιανουαρίου, συνοδεία συνεργατών του. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο εκτελεστικός πρόεδρος Δ.Σ. & διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, ο γενικός διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε., Artur Davidian και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρέσβης και η συνοδεία του είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το παρόν και το μέλλον του Λιμένα της Θεσσαλονίκης μέσα από το τρισδιάστατο διαδραστικό μοντέλο της ΟΛΘ Α.Ε.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν από τον κ. Λιάγκο για την πορεία υλοποίησης του Επενδυτικού Πλάνου, τη στρατηγική επέκτασης της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα και την αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News