Συζητήσεις για την πώληση των Σάρλοτ Χόρνετς φέρεται να είχε ο ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος Στιβ Αποστολόπουλος με τον νυν ιδιοκτήτη και άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν.

Όπως μεταδίδει το ABC, ο Στιβ Αποστολόπουλος, με ρίζες από την Καλαμάτα, μίλησε τις προηγούμενες ημέρες με τον Air Jordan χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η ελληνική «εφεύρεση» που προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο

Ο Στιβ Αποστολόπουλος

Πλέον, ο ελληνοκαναδός στρέφεται στο αμερικανικό ποδόσφαιρο (NFL) και «φλερτάρει» με τους Ουάσιγκτον Κομάντερς τους οποίους θέλει να αποκτήσει. Για να τα καταφέρει πάντως θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη με τον Τζος Χάρις, με τον Τίλμαν Φερτίτα (ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς) και με τον Τζεφ Μπέζος, τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου και δημιουργό της Amazon.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Canadian Business, η οικογένεια Αποστολόπουλου που ίδρυσε την Six Ventures Inc, έχει περιουσία που αγγίζει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει στην ιδιοκτησία της τη μεγαλύτερη εταιρεία real estate στον Καναδά.

Οι ιδιοκτήτες των Κομάντερς Νταν και Τάνια Σνάιντερ ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να πουλήσουν την ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ το Forbes έχει αναφέρει την αξία του franchise στα 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.