Με το βλέμμα στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο κινείται το ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο τηρεί μια θετική στάση αναμονής καθώς φουντώνουν τα σενάρια περί ανακοίνωσης της ημερομηνίας των εκλογών. Ο γενικός δείκτης σημειώνει κέρδη 0,41% στις 1.039,92 μονάδες, με τον τζίρο να είναι μόλις στα 6 εκατ. ευρώ.

Η νευρικότητα είναι διάχυτη, το stock picking κυρίαρχο και η αναμονή έκδηλη. Το ΧΑ προσπαθεί να κρατηθεί στα επίπεδα, παρακολουθώντας επίσης τα σενάρια περί ανακοίνωσης της ημερομηνίας των εκλογών, ενώ προσπαθεί να “ζυγίσει” και τις τραπεζικές διεργασίες σε διεθνές επίπεδο, όπως άλλωστε και όλες οι αγορές του πλανήτη.

Το τελευταίο ανάχωμα

Τεχνικά τώρα, ο γενικός δείκτης έχει στήριξη πέριξ των 1.020 μονάδων, η οποία και αποτελεί το τελευταίο ανάχωμα έως τη ζώνη των 995 μονάδων. Από την άλλη, οι αντιστάσεις είναι στις 1.040 και 1.060 μονάδες, με αρκετούς τίτλους να έχουν δώσει αγοραστικά σήματα, αναμένοντας παράλληλα και την κινητοποίηση του τραπεζικού κλάδου.

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, σε θετικά εδάφη είναι οι Motor Oil, Jumbo, Eurobank, Alpha Bank, Λάμδα, Τιτάν, Τέρνα Ενεργειακή, Εθνική, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΠΑΠ, Quest, Σαράντης, ΟΤΕ, ΔΕΗ και Πειραιώς, ενώ σε αρνητικά είναι οι ΓΕΚ Τέρνα, Ελλάκτωρ, ΕΥΔΑΠ, Βιοχάλκο, ΟΛΠ, Μυτιληναίος και Coca Cola.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών