Κλείνει προσωρινά τα γραφεία της στις ΗΠΑ, αυτή την εβδομάδα, η αλυσίδα εστίασης McDonald’s, καθώς ετοιμάζεται να ενημερώσει τους εργαζόμενους στην εταιρεία για τις απολύσεις που έχουν δρομολογηθεί, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης της εταιρείας, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Σε ένα εσωτερικό email που έστειλε η διοίκηση της εταιρείας την περασμένη εβδομάδα σε υπαλλήλους της στις ΗΠΑ και σε τμήμα του προσωπικού της που απασχολείται σε επιχειρήσεις του εξωτερικού, η McDonald’s τους ζήτησε να εργάζονται από το σπίτι από Δευτέρα έως Τετάρτη, ώστε να μπορεί να τους κοινοποιήσει τις αποφάσεις της μέσω διαδικτύου. Να σημειωθεί ότι δεν είναι σαφές πόσοι υπάλληλοι θα απολυθούν.

McDonald’s: Ανέβασαν ξανά ρολά στο Καζακστάν αλλά… ξήλωσαν τις επιγραφές

Από Δευτέρα οι τελικές αποφάσεις

«Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 3ης Απριλίου, θα κοινοποιήσουμε τις βασικές αποφάσεις που σχετίζονται με τους ρόλους και τα επίπεδα στελέχωσης σε ολόκληρο τον οργανισμό», ανέφερε η εταιρεία, σύμφωνα με το mail που έφερε στη δημοσιότητα η WSJ.

Η McDonald’s ζήτησε επίσης από τους υπαλλήλους να ακυρώσουν όλες τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με πωλητές και άλλoυς εξωτερικούς συνεργάτες στα κεντρικά της γραφεία.

Η αλυσίδα fast-food ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα επανεξετάσει τα επίπεδα προσωπικού των επιχειρήσεων ως μέρος μιας ενημερωμένης επιχειρηματικής στρατηγικής, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απολύσεις σε ορισμένους τομείς, αλλά και σε ανάπτυξη σε κάποιους άλλους.

Η McDonald’s αναμένεται να κάνει κάποιες ανακοινώσεις για τις τελικές αποφάσεις της έως τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Tesla: Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck μπροστά στην άμμο, το χιόνι και τις ανακλήσεις
Διεθνή |

Άμμος, χιόνι και ανακλήσεις - Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck της Tesla

Για τον Ίλον Μασκ, ο μοναδικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου δημιουργούσε τεράστια προβλήματα με την κλιμάκωση της παραγωγής - Δεν είναι τυχαίο πως σχολίασε: «Σκάψαμε τον δικό μας τάφο με το Cybertruck»