Την επωνυμία Radisson φέρνει στην Αθήνα η Radisson Hotel Group μετά την υπογραφή συμφωνίας με την Gnosis Investments για ένα νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, το Radisson Theatrou Square Athens αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του 2024 με την μετατροπή ιστορικού κτηρίου σε ένα upscale ξενοδοχείο. Θα πρόκειται για το 4ο ξενοδοχείου του ομίλου της Radisson στην Αθήνα.

Αλλάζει ο χάρτης του τουρισμού: Πυρετός επενδύσεων για νέα ξενοδοχεία

Το Radisson Theatrou Square Athens θα αποτελείται από δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 17- 30 τ.μ. με τον τελικό αριθμό δωματίων και εγκαταστάσεων να οριστικοποιείται το προσεχές διάστημα.

«Η δεύτερη συμφωνία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας πάλι με την Gnosis Investments ως στρατηγικό μας εταίρο κάνει τον Όμιλο της Radisson τη μόνη διεθνή αλυσίδα με παρουσία στο ιστορικό τρίγωνο της πρωτεύουσας. Οι πρόσφατες αρχαιολογικές ανασκαφές στην πλατεία Θεάτρου αναδεικνύουν περαιτέρω την περιοχή και το νέο ξενοδοχείο σε συνδυασμό με το επικείμενο Radisson RED στην Μητροπόλεως καθιστούν πιο ελκυστικό τον προορισμό σε ένα lifestyle αγοραστικό κοινό. Προσδοκούμε να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την στρατηγική αυτή σχέση και με άλλες ευκαιρίες για ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ Elie Milky, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης του Radisson Hotel Group.

Το Radisson Theatrou Square Athens ανήκει στην Gnosis Investments, μια ιδιωτική επενδυτική εταιρεία. Έχοντας επικεντρώσει τα προηγούμενα χρόνια τη δραστηριότητά της στην Αθήνα, από το 2022 επεκτάθηκε και στην Πελοπόννησο και στην Πάρο. Ο κ. Πέτρος Πολίτης συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gnosis Investments, τόνισε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που ανοίγουμε το δεύτερο ξενοδοχείο μας στην Πλατεία Θεάτρου μετά το Selina Theatrou Square πριν από τέσσερα χρόνια. Επρόκειτο για μια περιοχή πριν την έλευση μας η οποία ήταν εν πολλοίς παραμελημένη. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης ενός τόσο σημαντικού χώρου που βρίσκονταν το θέατρο της πόλη των Αθηνών. Όπως πάντοτε κάθε μέρος του σχεδιασμού αυτού του νέου lifestyle ξενοδοχείου θα γίνεται με σεβασμό στην ιστορία του τόπου αυτού».

Σημειώνεται ότι τα ξενοδοχεία με το brand της Radisson απαντώνται τόσο σε προάστια όσο και στο στις πόλεις, κοντά σε αεροδρόμια και προορισμούς αναψυχής. Το συγκεκριμένο brand του ομίλου πρωτοεμφανίστηκε στην χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι με το άνοιγμα του Radisson Resort Plaza Skiathos και αποτελείται από περισσότερα από 280 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη παγκοσμίως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις