Η JPMorgan Chase & Co ζήτησε από τα διευθυντικά στελέχη να εργάζονται από το γραφείο πέντε ημέρες την εβδομάδα, σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το πρακτορείο Reuters.

«Οι ηγέτες μας διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην ενίσχυση της κουλτούρας και στη λειτουργία των επιχειρήσεων μας», ανέφερε η επιτροπή λειτουργίας της τράπεζας, σημειώνοντας πως θα «πρέπει να είναι ορατοί επί τόπου, να συναντώνται με πελάτες, να διδάσκουν και να συμβουλεύουν και να είναι πάντα προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή».

Ψηφιακοί νομάδες: Η «βόμβα» που απειλεί τους ντόπιους και οι 5 κατηγορίες [γράφημα]

Ο επικεφαλής της τράπεζας, Τζέιμι Ντάιμον, επικρίνει έντονα την τηλεργασία, λέγοντας ότι η πρακτική δεν λειτουργεί για το νεότερο προσωπικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και άλλες εταιρείες στη Wall Street σκέφτονται να λειτουργήσουν με παρόμοιο τρόπο. Από τότε που άρχισε να υποχωρεί η πανδημία του COVID-19, οι τράπεζες προσπάθησαν με επιθετικό τρόπο να επιστρέψουν στις προ πανδημίας συνήθειες, ακόμη και αν οι πλειονότητα των μεγάλων ομίλων υιοθέτησαν υβριδικά μοντέλα εργασίας.

Οι υπάλληλοι της JPMorgan που πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας υποχρεούνται να βρίσκονται στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή