Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να διεκδικεί το «treble» και σε περίπτωση που το καταφέρουν, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου.

Οι «πολίτες», βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα, διεκδικούν με ιδιαίτερες αξιώσεις τον τίτλο στην Premier League, αλλά και το κύπελλο Αγγλίας.

Το Top-10 των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στον κόσμο [πίνακας]

Στο πρωτάθλημα, η Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση και σε απόσταση πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Αρσεναλ, που όμως έχει δύο ματς περισσότερα και την «υποχρέωση» να παίξει στο Μάντσεστερ με την ομάδα του Ισπανού προπονητή. Επίσης, παραμένουν στην διεκδίκηση του κυπέλλου, καθώς στον ημιτελικό υποδέχονται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Τα μπόνους

Και όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», σε περίπτωση κατάκτησης του τρίτου διαδοχικού τίτλου στην Premier League, το μπόνους για τους παίκτες, κυμαίνεται από 226.000 έως ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ ελαφρώς χαμηλότερα ποσά, προβλέπονται για την κατάκτηση του κυπέλλοου. Και βέβαια, ορισμένοι αστέρες της ομάδας, όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόϊνε, έχουν διαπραγματευθεί μπόνους περίπου 1,1 εκατομμυρίου ευρώ, εάν κατακτήσουν το Champions League.

Κάτι που σημαίνει, ότι εάν επιτευχθεί το «χατ-τρικ», αρκετοί παίκτες της Σίτι, όπως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, θα εισπράξουν, έκαστος, περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι