
Προσφορά 5 δισεκατομμυρίων λιρών για την εξαγορά του 100% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατέθεσε ο Σεΐχης Τζασίμ, λίγο πριν λήξει η προθεσμία την Παρασκευή στις 10 το βράδυ ώρα Αγγλίας, σύμφωνα με το Sky Sports.
Η πρόταση ρεκόρ επισκιάζει τη συμφωνία των 4,8 δισεκατομμυρίων λιρών που βρίσκεται σε εξέλιξη για την αγορά της ομάδας του NFL, Washington Commanders, αλλά εξακολουθεί να υπολείπεται της αποτίμησης του συλλόγου από τους Glazers, η οποία ανέρχεται περίπου στα 6 δισεκατομμύρια λίρες.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βουτιά στη μετοχή
Οι διεκδικητές
Εν τω μεταξύ, η πιθανολογούμενη προσφορά του επενδυτικού ταμείου Elliott για μειοψηφικό μερίδιο στον σύλλογο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Επιπλέον, όσον αφορά την πρόταση του Sir Jim Ratcliffe, αυτή περιλαμβάνει ένα ποσοστό άνω του 50%, αλλά επιτρέπει στην οικογένεια Γκλέιζερ να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό της βρετανικής ομάδας.
Ο τελευταίος γύρος προσφορών φέρνει τον σύλλογο ένα βήμα πιο κοντά στον τερματισμό του πεντάμηνου σήριαλ, που ξεκίνησε από τότε που οι Γκλέιζερς ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι σκέφτονται να πουλήσουν τη Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2022.
«Η καλύτερη προσφορά»
«Άνθρωποι κοντά στον Σεΐχη μου έλεγαν ότι είναι πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η καλύτερη προσφορά», δήλωσε ο επικεφαλής ρεπόρτερ του Sky Sports News Kaveh Solhekol.
«Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας που να πλησιάζει σε αυτό. Είναι για το 100% του συλλόγου, ενώ επιπλέον θα διατεθούν χρήματα όχι μόνο στον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ αλλά και για τη βελτίωση της υποδομής γύρω από τον σύλλογο», ανέφερε.
Τις επόμενες ημέρες η οικογένεια Glazer και ο όμιλος Raine, που βοήθησε να ολοκληρωθεί η πώληση της Chelsea στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Todd Boehly πέρυσι, αναμένεται να εξετάσουν τις προσφορές και να αποφασίσουν.


Latest News

Το mega deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Formula 1
Η τολμηρή κίνηση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η πιθανή πρόσληψη του μηχανικού της Mercedes F1, Μίκαελ Σανσόνι

Η UEFA ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στο Champions League – Όλα τα δεδομένα
Ποιες επιπρόσθετες αλλαγές εξετάζει η UEFA για το Champions League, μετά το νέο φορμάτ και τη League Phase.

Ο Τι Τζέι Σορτς, οι 450.000 στην Παρί και το «χρυσό» συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά
Ο Τι Τζέι Σορτς απασχολεί τη… μισή Euroleague, μετά την καταπληκτική σεζόν με την Παρί – Πόσα χρήματα παίρνει στη γαλλική ομάδα και πόσα αναμένεται να βρει στην αγορά…

Επίσημο: Ο Ντιαλό ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Μονακό
Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει και επίσημα στο Μόντε Κάρλο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ