Στο νέο επεισόδιο του podcast ΒΑΒΕΛ o Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος αναλύει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος.

Περιγράφει τις βασικές προτεραιότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του κόμματος στην οικονομική πολιτική, τονίζοντας τις διαφορές αντίληψης τόσο με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τονίζει την πρόταση για την φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και μιλάει για το πάγωμα της αύξησης επιτοκίων από τις τράπεζες. Μιλάει επίσης για τον κίνδυνο «αφελληνισμού» της ελληνικής οικονομίας από το υπάρχον μίγμα επενδύσεων, ενώ επισημαίνει τον κίνδυνο της αύξησης του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας.

Τέλος, ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρεται στην ανάγκη εφαρμογής μόνιμων ενισχύσεων έναντι των έκτακτων μέτρων που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία, αλλά τοποθετείται και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ.

To podcast Βαβέλ από τον Οικονομικό Ταχυδρόμο είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.

Στείλτε μας τις δικές σας ερωτήσεις στο vavelpodcast@ot.gr.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΒΑΒΕΛ στο Spotify , Apple Podcasts και Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News