Μικρό προβάδισμα έχουν αυτήν την ώρα οι αγοραστές στο ελληνικό χρηματιστήριο, το οποίο καταφέρνει να απορροφά τις πιέσεις που εξακολουθούν σε πολλούς τίτλους, αλλά δεν μπορεί να εκδηλώνει πιο ξεκάθαρη κίνηση. Ο γενικός δείκτης σημειώνει κέρδη 0,18% στις 1.124,38 μονάδες, με τον τζίρο να είναι στα 39 εκατ. ευρώ.

Οι κινήσεις δείχνουν να είναι μετρημένες και σήμερα στην αγορά, με τις συναλλαγές να τις έχουν ανεβάσει περισσότερο τα πακέτα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ. Δηλαδή τα χαρτοφυλάκια συνεχίζουν την τακτική των μικρών κινήσεων, καθώς η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Η εικόνα αναμένεται να συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, καθώς πλησιάζουμε στο πρώτο μέρος του εκλογικού σήριαλ. Τα μέχρι τώρα σενάρια υποστηρίζουν τη συνέχιση της φιλοεπενδυτικής κατεύθυνσης από την επόμενη κυβέρνηση, αλλά ο κίνδυνος καθυστερήσεων είναι αυτός που θα κρίνει εν τέλει και την επόμενη ημέρα της αγοράς.

Η εικόνα στο ταμπλό

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, αυτές που ξεχωρίζουν ανοδικά είναι οι Autohellas, Quest, Coca Cola και Ελλάκτωρ, ενώ θετική είναι και η κίνηση σε Εθνική, Σαράντης, Jumbo, Πειραιώς, ΟΤΕ, Τιτάν, ΕΛΧΑ, Μυτιληναίος, Λάμδα και ΔΕΗ. Από την άλλη, βαρίδια είναι οι μετοχές των Eurobank και Ελληνικών Πετρελαίων, ενώ σε αρνητικά εδάφη είναι και οι ΟΛΠ, Τέρνα Ενεργειακή, Motor Oil, ΕΥΔΑΠ, Βιοχάλκο, Aegean και Alpha Bank.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών