Μια νέα εμπορική συνεργασία με τον όμιλο Insotel Marine ανακοίνωσε η εταιρεία Trasmed, η ισπανική θυγατρική εταιρεία του ομίλου Grimaldi. Όπως τονίζεται είναι μια ένωση δυνάμεων «που γεννήθηκε με σταθερό στόχο να προσφέρει μια παγκόσμια πρόταση για την αγορά των Βαλεαρίδων και υπό την οποία θα προσφέρουμε όλες τις θαλάσσιες υπηρεσίες μας για επιβάτες και εμπορεύματα».

Η Trasmed καθιστά διαθέσιμη στους διάφορους κλάδους της IMG (Trasmapi, Menorca Lines, Formentera Lines και Formentera Cargo) ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο μάρκετινγκ του Ομίλου Grimaldi, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για την Ferry Alliance θα ανακοινωθούν σύντομα με την παρουσίαση του ανανεωμένου «CITY OF GRANADA».

Ενεργοποίησε option για πέντε πλοία η Grimaldi

«Οι πελάτες μας θα μπορούν να αγοράσουν ένα μόνο εισιτήριο από τη Βαρκελώνη και τη Βαλένθια προς Formentera μέσω Ibiza με βολικές ώρες και βολικές τιμές», ανέφερε ο Etore Morace, προσθέτοντας ότι «αυτή η συνεργασία μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική προσφορά για την αγορά των Βαλεαρίδων Νήσων, αυξάνοντας το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας και προσφέροντας συνδέσεις μεταξύ όλων των νησιών. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί αυτό είναι ένα θεμελιώδες βήμα στη στρατηγική ανάπτυξής μας και μια ευκαιρία να εδραιώσουμε τη θέση μας στον κλάδο στις Βαλεαρίδες Νήσους».

«Γέφυρα» με Β. Αφρική στήνει ο όμιλος Grimaldi

Σημειώνεται πως ο όμιλος Grimaldi ναυπηγεί έξι πλοία τύπου conro, δηλαδή μεταφοράς οχημάτων και containers, συνολικής αξίας άνω των 500 εκατ. δολ. και ήδη έχει παραλάβει το πρώτο πλοίο ενώ πρόσφατα καθελκύστηκε και το δεύτερο. Ειδικότερα ,πρώτα παρέλαβε το πλοίο Great Antwerp, το πρώτο πλοίο πολλαπλών χρήσεων ro-ro κλάσης G5, και δυο ημέρες αργότερα στο ίδιο ναυπηγεία της Hyundai Mipo Dockyard Co. Ltd. στο Ulsan (Νότια Κορέα) καθελκύστηκε το αδελφό πλοίο Great Lagos.

Το δεύτερο πλοίο κλάσης G5 πήρε το όνομά του από την πόλη Λάγος στη Νιγηρία, το λιμάνι της οποίας εξυπηρετείται εδώ και δεκαετίες από τον όμιλο Grimaldi, ο οποίος λειτουργεί εκεί το μεγαλύτερο τερματικό σταθμό πολλαπλών χρήσεων ro-ro στη Δυτική Αφρική.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία