Το Kydon Palace δρομολογήθηκε στη γραμμή Ηγουμενίτσα – (Κέρκυρα) – Μπρίντιζι, από τις 3 Απριλίου. Με ελληνική σημαία και ελληνικά πληρώματα, τα καθημερινά δρομολόγια του Kydon Palace, εκτελούνται, σε συνδυασμό με τα δρομολόγια του M/V Igoumenitsa, της Grimaldi Euromed S.p.A.

Το Cruise Ferry Kydon Palace, κατασκευασμένο το 2001 στα ναυπηγεία Fincantieri στη Γένοβα της Ιταλίας, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, οικολογικά και πολυτελή επιβατηγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Εξοπλισμένο με συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης τελευταίας τεχνολογίας, με συσκευές καθαρισμού καυσαερίων (scrubbers), συμμορφώνεται πλήρως με τους νέους κανονισμούς του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO-2020), επιδεικνύοντας τη δέσμευση των Μινωικών Γραμμών στη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εξαφανίζονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το Πασχα

Εκτελώντας το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι, το Cruise Ferry Kydon Palace προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 1.718 επιβάτες, διαθέτει 758 κλίνες, 634 αεροπορικές θέσεις, 108 V.I.P. θέσεις, και μεταφέρει 665 αυτοκίνητα ή 115 φορτηγά και 100 αυτοκίνητα. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν άνετες καμπίνες, self-service και a la carte εστιατόρια, μπαρ, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο και ευρύχωρα γκαράζ.

Δρομολόγια

Το πλοίο αναχωρεί από την Ηγουμενίτσα στις 14:00 και έχει άφιξη στο Μπρίντιζι στις 20:00, από το Μπρίντιζι αναχωρεί στις 22:00 και έχει άφιξη στην Ηγουμενίτσα στις 06:00.

Κατά τη θερινή περίοδο από 12 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2023, το Cruise Ferry Kydon Palace θα προσεγγίζει και την Κέρκυρα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News