
Μια νέα καινοτόμο εκπαιδευτική εμπειρία προσέφερε ο ΔΕΔΔΗΕ στους εργαζομένους του, μέσα από το πρόγραμμα «Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων-ΔΕΔΔΗΕ» το οποίο δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της Εταιρίας σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχοντας πολλαπλές θεματικές ενότητες και μεγάλο εύρος γνωστικών πεδίων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα με διαδραστικό τρόπο, τόσο μεταξύ τους, όσο και με καθηγητές και ομιλητές από την ευρύτερη αγορά.
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός καινοτομίας του ΔΕΔΔΗΕ με στόχο τον εντοπισμό ρευματοκλοπών
Οι πρώτοι κύκλοι του προγράμματος
Ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ενώ η τελευταία ημέρα του Προγράμματος ξεκίνησε με δύο εργαστήρια – Case Studies και ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση της απονομής των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης στους 40 συμμετέχοντες.
Την απονομή χαιρέτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Αναστάσιος Μάνος, εξαίροντας τη σημασία της Εκπαίδευσης και της καταλυτικής της συνεισφοράς στο μέλλον της Εταιρίας, συγχαίροντας όλους όσους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα ενώ ευχαρίστησε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων για την επιτυχημένη αυτή συνεργασία. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ κ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ακολούθησε ο κος Αναστάσιος Δράκος, (Αν. Καθηγητής του ΟΠΑ και Υπεύθυνος του Προγράμματος «Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΔΕΔΔΗΕ») ο οποίος αναφέρθηκε στη δέσμευση και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων αλλά και στις προκλήσεις του εγχειρήματος το οποίο αξιολόγησε ως πλήρως επιτυχές τονίζοντας την αγαστή συνεργασία των δύο μερών.


Latest News

ΕΚΠΑ: Για πρώτη φορά στην ιστορία στα 10 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου
Στην 9η θέση παγκοσμίως το ΕΚΠΑ για την πολιτική του σε θέματα «Ισότητας των φύλων»

Προβλέψεις για αύξηση του ΑΕΠ 2% το 2023 και το 2024
Εκτιμήσεις και για ελαφρώς μειωμένο πληθωρισμό

O Δείκτης Οικονομικού Κινδύνου παραμένει υψηλός για την Ελλάδα
Παρά το γεγονός ότι μειώθηκε ελαφρώς, ο Δείκτης Οικονομικού Κινδύνου για την Ελλάδα παραμένει υψηλός σε σχέση με τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων χωρών του ΟΟΣΑ.

Νέα αύξηση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Απρίλιο
Πρόκειται για την υψηλότερη τιμή του δείκτη κατά τους τελευταίους 12 μήνες

O Καθηγητής Sir David John Spiegelhalter αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του ΟΠΑ
Τιμήθηκε με τον τίτλο του Ιππότη (Sir) το 2014 για τις υπηρεσίες του στις ιατρικές στατιστικές.