Με μικρά κέρδη κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, με τη Wall Street να προσπαθεί να βρει τις στηρίξεις της στα πολύμηνα υψηλά, αλλά και να προσπαθεί να εκτιμήσει τις επόμενες κινήσεις της Federal Reserve μετά και τα τελευταία στοιχεία από την αμερικανική οικονομία.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,06% στις 33.594 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,22% στις 4.293 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύεται κατά 0,57% στις 13.352 μονάδες.

«Αν και η Wall Street βρίσκεται σε πολύμηνα υψηλά, το γεγονός ότι αρνείται να πέσει, είναι ένα εξαιρετικά ανοδικό σήμα», ανέφερε ο Adam Sarhan, CEO της 50 Park Investments. “Κανονικά, μετά από μια μεγάλη άνοδο, βλέπεις μια υποχώρηση της αγοράς και όταν η αγορά δεν υποχωρεί και κινείται πλάγια, αυτό για μένα είναι πολύ ανοδικό”, πρόσθεσε.

Στο ταμπλό

Σε επίπεδο τίτλων, η Stitch Fix σημειώνουν άλμα άνω του 7%, αφού τα έσοδα και τα προσαρμοσμένα κέρδη EBITDA του τρίτου τριμήνου του οικονομικού έτους της εταιρείας ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Η εταιρεία ανέφερε ότι επικεντρώθηκε στη “βελτίωση της αποτελεσματικότητας, τη διατήρηση της κερδοφορίας και των ταμειακών ροών” κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου.

Άνοδο 2% και για την Coinbase, η οποία ανακάμπτει από το -12% της Τρίτης. Η SEC μήνυσε την Coinbase την Τρίτη, ισχυριζόμενη ότι η εταιρεία λειτουργούσε ως μη εγγεγραμμένο ανταλλακτήριο και μεσίτης. Η Cathie Wood της Ark Invest αγόρασε στη βουτιά της Coinbase.

Στα μάκρο της ημέρας, το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ αυξήθηκε απότομα τον Απρίλιο, αν και η αύξηση δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο αναμενόταν. Οι εξαγωγές κατρακύλησαν κατά 9,2 δισ. δολάρια, ενώ οι εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 4,8 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street