Ο Λιονέλ Μέσι έριξε… άκυρο στην Μπαρτσελόνα, επιλέγοντας την Ιντερ Μαϊάμι για επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι Μπλαουγκράνα πίστεψαν πολύ σε έναν νέο γάμο με τον Αργεντινό σούπερ σταρ και μετά το οριστικό ναυάγιο, καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα κοιτάζουν την επόμενη μέρα και ετοιμάζονται να θέσουν σε εφαρμογή το plan B. Που θέλει επιστροφή του Νεϊμάρ στην Βαρκελώνη.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αναμένεται να πάρει τον δρόμο της φυγής από το Παρίσι, με αποτέλεσμα να προταθεί στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι θέλει να προχωρήσει σε δυνατές κινήσεις και καλοβλέπει την πιθανότητα επιστροφής του 31χρονου άσου.

Φυσικά, για να επιτευχθεί οποιαδήποτε συμφωνία, θα πρέπει ο Νεϊμάρ να ανάψει το πράσινο φως σε γενναίο ψαλίδι στις αποδοχές του. Κάτι που δείχνει πρόθυμος να το κάνει.

To δίλημμα του Μέσι

Όπως γράφει το BBC ο Μέσι επιθυμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη για άλλη μια σεζόν, αλλά, αφού δεν ελήφθησαν ικανοποιητικές προσφορές, είχε την ευθεία επιλογή μεταξύ Ίντερ Μαϊάμι ή Αλ-Χιλάλ.

Αρχικά υπήρχαν αρκετές φήμες ότι θα επέλεγε να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, για συναντήσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

Αλλά τελικά -σύμφωνα με το BBC-  μπήκε στον πειρασμό για την ομάδα της Major League Soccer (MLS) της Ίντερ Μαϊάμι για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ζωής και μιας συμφωνίας με μεγάλες μάρκες που εκτείνεται πέρα ​​από το ποδόσφαιρο.

Έχει ήδη ένα σπίτι στο Μαϊάμι, το οποίο νοικιάζει.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι