Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με την Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, διοργάνωσε και ολοκλήρωσε τον Τέταρτο (4ο) ετήσιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Οικονομικά «ΕΡΜΗΣ» για μαθητές Γ’ Λυκείου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ο οποίος ξεκίνησε το 2020 με αφορμή τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Στο φετινό Διαγωνισμό υπήρξαν περισσότερες από 900 συμμετοχές. Η Α’ Φάση πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2023 κι έγινε με εξ αποστάσεως μεθόδους. Η Β’ και τελική Φάση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, δια ζώσης, στο κεντρικό κτίριο του ΟΠΑ (Πατησίων 76) και συμμετείχαν 84 μαθητές/τριες που είχαν διακριθεί στην Α΄ Φάση του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό εξετάστηκαν στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών, όπως αυτό προσδιορίζεται από τη σχετική διδακτέα ύλη του Λυκείου, αλλά και τις ευρύτερες γνώσεις και αναφορές που περιέχονται σε άλλα παρεμφερή βιβλία.

Τα ονόματα των βραβευθέντων μαθητών/μαθητριών αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Διαγωνισμού «ΕΡΜΗΣ», και εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα:

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Academia