Ένα νέο ειδικό πρότζεκτ ανακοίνωσαν από κοινού η Piaggio και η Walt Disney Company. Ως μέρος του Disney100, των εορτασμών για την 100η επέτειο της εταιρείας, η Mickey Mouse Edition Vespa αποτίνει φόρο τιμής στα 100 χρόνια της εταιρείες.

Κανένας άλλος χαρακτήρας της Walt Disney δεν είναι τόσο εμβληματικός όσο ο Μίκυ Μάους. Ως εκ τούτου, η Vespa παρουσίασε περιορισμένο αριθμό μοντέλων με θέμα που σχεδιάστηκε με βάση τον χαρακτήρα. Για τον σκοπό αυτό, η Vespa λάνσαρε το Primavera σε μαύρο, κόκκινο, λευκό και κίτρινο χρώμα. Το σκούτερ φέρει αψεγάδιαστη εικονογραφία του Μίκυ Μάους μαζί με τα σχήματα και τα χρώματα που συνδέονται με τη φιγούρα του.

Walt Disney: Ξεπέρασε σε αριθμό συνδρομητών διεθνώς το Netflix

Οι τροχοί είναι φινιρισμένοι σε κίτρινο χρώμα, που ταιριάζουν με τα παπούτσια του Μίκυ. Οι καθρέφτες είναι φινιρισμένοι σε μαύρο χρώμα που θυμίζουν τα στρογγυλά αυτιά του. Υπάρχει επίσης ένα γραφικό μοτίβο και στις δύο πλευρές του σκούτερ. Αυτό περιγράφει το σχήμα του χαρακτήρα στα πλάγια καθώς και στο μπροστινό μέρος. Η υπογραφή του Μίκυ Μάους βρίσκεται στο μπροστινό κέλυφος καθώς και στη σέλα.

Η Piaggio θα προσφέρει επίσης ένα αντίστοιχο κράνος με το σκούτερ Vespa της Disney Mickey Mouse Edition.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus