
Λεφτά (πολλά) δεν υπάρχουν. Οταν μάλιστα φτιάχνεις γήπεδο (ανακαίνιση Μπερναμπέου), τα δάνεια τρέχουν και οι οφειλές μεγαλώνουν ακόμη κι αν λέγεσαι Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να βάλεις φρένο στα έξοδα. Ναι, αλλά ο προπονητής θέλει μεταγραφές.
Το κενό του Μπενζεμά, που έφυγε για τα πετροδόλαρα των Αράβων, δεν έχει καλυφθεί. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι έξω φρενών. Δεν το λέει, αλλά φαίνεται στις αντιδράσεις του και σε όσα διαρρέει στο περιβάλλον του. Ποιος θα βάλει τα γκολ του Γάλλου; Ο Χοσέλου; Ο ιταλός τεχνικός επέμεινε και επιμένει ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης πρέπει να πάρει σοβαρό αντικαταστάτη για τον Μπενζεμά.
Πότε ανοίγει το θεματικό πάρκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ντουμπάι
Ο Κάρλο Αντσελότι περίμενε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα έκανε κίνηση για την απόκτηση επιθετικού, με τον Κέιν στην κορυφή της λίστας. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να έρθει κανένας άλλος. Ο μόνος που θα μπορούσε είναι ο Εμπαπέ. Και χωρίς τον άσο της Παρί, πάντως, η διοίκηση της Ρεάλ πιστεύει ότι ο Aντσελότι μπορεί να κάνει τη δουλειά και με αυτούς τους επιθετικούς που διαθέτει στο ρόστερ.
«Κλειδί» τα φιλικά
Ο Αντσελότι, ως άνθρωπος του συλλόγου, αποδέχεται αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνεί. Θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στην επίθεση με έναν κορυφαίο επιθετικό είτε έρθει είτε όχι ο Εμπαπέ.
Η ελπίδα του Ιταλού είναι τα φιλικά προετοιμασίας. Εάν στους αγώνες των Ηνωμένων Πολιτειών, η ομάδα δείξει αδυναμία στη γραμμή κρούσης, ο Πέρεθ μπορεί να επανεξετάσει την απόκτηση ενός killer.
Ο Κέιν είναι ο εκλεκτός του Αντσελότι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να πληρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια. Tόσα έδωσε για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά ο συμπατριώτης του Κέιν είναι μόλις 20 ετών και είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Τότεναμ θα έδινε για 150+ τον σούπερ σταρ επιθετικό της, αλλά οι Ισπανοί ούτε που το σκέφτονται. Ακόμη και τα εκατό είναι πολλά για έναν παίκτη που γίνεται 30 ετών στις 28 Ιουλίου, λένε στα γραφεία της κυπελλούχου Ισπανίας.
Ο Αντσελότι δεν πείθεται και η χρονιά μόνο καλά δεν άρχισε για τη Ρεάλ.
Πηγή: In.gr


Latest News

Η Ολυμπιονίκης Κίρστι Κόβεντρι είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής
Η Κίρστι Κόβεντρι εξελέγη πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κερδίζοντας από τον πρώτο γύρο

Mega deal 6,1 δισ. δολαρίων για την πώληση των Boston Celtics
Η τιμή πώλησης των 6,1 δισ. δολαρίων για τους Bolton Celtics είναι η υψηλότερη στην αθλητική ιστορία των ΗΠΑ

Η Ένωση Παικτών του Τζόκοβιτς ξεκινά νομικό αγώνα για την αναμόρφωση του τένις
Για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά και άδικο περιορισμό των κερδών των παικτών κατηγορεί τους διοργανωτές του αθλήματος η Ένωση Επαγγελματιών Παικτών Τένις του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πόσα χρήματα εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την ευρωπαϊκή του πορεία
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προκρίθηκε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, όμως πήρε μια σημαντική νίκη που τον φέρνει προ των πυλών του Champions League – Πόσα χρήματα εξασφάλισαν οι ερυθρόλευκοι από την ευρωπαϊκή τους πορεία…

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Εμμανουήλ Καραλής
Ο «Μανόλο» συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Ολλανδία

100 χρόνια Ολυμπιακός- Ο χρυσός αιώνας του «Θρύλου»
Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα επικό τριήμερο εκδηλώσεων

Τα 100 εκατομμύρια του Στίβεν Έι Σμιθ και το… πέσιμο του «μπαμπά» Λεμπρόν Τζέιμς
Ο Στίβεν Έι Σμιθ θα έχει να το λέει με την χθεσινή μέρα να του επιφυλάσσει τα πάντα αφού υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με το ESPN αλλά είχε και επεισόδιο με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Έκθεση UEFA: Τα υψηλότερα μισθολόγια, οι πλουσιότερες ομάδες και τα κέρδη από το Champions League
Στην έκθεση της UEFA για τα μισθολόγια αποκαλύπτεται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η τεράστια διαφορά μεταξύ πλούσιων και φτωχών συλλόγων

Συνεργασία adidas – ΠΑΕ Ολυμπιακός: Συλλεκτική επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια της ομάδας
Εμπνευσμένη από την πορεία της ομάδας και τις χαρακτηριστικές ερυθρόλευκες εντός έδρας εμφανίσεις της

Financial Fair Play: Το ελάχιστο μπάτζετ και το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε παίκτη
Η Euroleague παρουσίασε τους νέους κανονισμούς για το Financial Fair Play, που θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή από τη σεζόν 2025-26.