Λεφτά (πολλά) δεν υπάρχουν. Οταν μάλιστα φτιάχνεις γήπεδο (ανακαίνιση Μπερναμπέου), τα δάνεια τρέχουν και οι οφειλές μεγαλώνουν ακόμη κι αν λέγεσαι Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να βάλεις φρένο στα έξοδα. Ναι, αλλά ο προπονητής θέλει μεταγραφές.

Το κενό του Μπενζεμά, που έφυγε για τα πετροδόλαρα των Αράβων, δεν έχει καλυφθεί. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι έξω φρενών. Δεν το λέει, αλλά φαίνεται στις αντιδράσεις του και σε όσα διαρρέει στο περιβάλλον του. Ποιος θα βάλει τα γκολ του Γάλλου; Ο Χοσέλου; Ο ιταλός τεχνικός επέμεινε και επιμένει ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης πρέπει να πάρει σοβαρό αντικαταστάτη για τον Μπενζεμά.

Πότε ανοίγει το θεματικό πάρκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ντουμπάι

Ο Κάρλο Αντσελότι περίμενε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα έκανε κίνηση για την απόκτηση επιθετικού, με τον Κέιν στην κορυφή της λίστας. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να έρθει κανένας άλλος. Ο μόνος που θα μπορούσε είναι ο Εμπαπέ. Και χωρίς τον άσο της Παρί, πάντως, η διοίκηση της Ρεάλ πιστεύει ότι ο Aντσελότι μπορεί να κάνει τη δουλειά και με αυτούς τους επιθετικούς που διαθέτει στο ρόστερ.

«Κλειδί» τα φιλικά

Ο Αντσελότι, ως άνθρωπος του συλλόγου, αποδέχεται αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνεί. Θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στην επίθεση με έναν κορυφαίο επιθετικό είτε έρθει είτε όχι ο Εμπαπέ.

Η ελπίδα του Ιταλού είναι τα φιλικά προετοιμασίας. Εάν στους αγώνες των Ηνωμένων Πολιτειών, η ομάδα δείξει αδυναμία στη γραμμή κρούσης, ο Πέρεθ μπορεί να επανεξετάσει την απόκτηση ενός killer.

Ο Κέιν είναι ο εκλεκτός του Αντσελότι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να πληρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια. Tόσα έδωσε για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αλλά ο συμπατριώτης του Κέιν είναι μόλις 20 ετών και είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τότεναμ θα έδινε για 150+ τον σούπερ σταρ επιθετικό της, αλλά οι Ισπανοί ούτε που το σκέφτονται. Ακόμη και τα εκατό είναι πολλά για έναν παίκτη που γίνεται 30 ετών στις 28 Ιουλίου, λένε στα γραφεία της κυπελλούχου Ισπανίας.

Ο Αντσελότι δεν πείθεται και η χρονιά μόνο καλά δεν άρχισε για τη Ρεάλ.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι