Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενδέχεται να έχουν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα στη Λιθουανία, σύμφωνα με πηγές.

Μια σύντομης διάρκειας συνάντηση Μπάιντεν-Ερντογάν είναι πιθανό να γίνει κατά τη διάρκεια της συνόδου και βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες για τη διοργάνωση μιας τέτοιας συνάντησης, τόνισε μια πηγή με γνώση των διεργασιών.

Ο οικονομικός απολογισμός του Ερντογάν

Τι δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος

Μια σύντομη συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών είναι πιθανή, αλλά δεν έχει ακόμη κανονιστεί, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο Ερντογάν συνεχίζει να εγείρει εμπόδια στην ένταξη της Σουηδίας στη Συμμαχία, ενώ ο Μπάιντεν ασκεί πιέσεις για την επίλυση του ζητήματος και την ένταξη της σκανδιναβικής χώρας και το ζήτημα είναι πιθανό να κυριαρχήσει σε μια ενδεχόμενη συζήτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»
Επικαιρότητα |

Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων για τις ευρωεκλογές – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες από τις ευρωεκλογές το σκηνικό δείχνει «καθαρό» ως προς το κόμμα που θα τερματίσει πρώτο όμως οι κάλπες θα μετρήσουν το ποσοστό δυσαρέσκειας των πολιτών και θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.