Άνοιξε φέτος τις πόρτες του το Yi Hotel Mykonos, το ολοκαίνουριο boutique ξενοδοχείο, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, στην περιοχή Ελιά της Μυκόνου. Με μίνιμαλ αισθητική και μεγάλη αγάπη στο «πνεύμα» διασκέδασης του νησιού, το Υi αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για το party scene του νησιού των ανέμων.

Το Yi Hotel Mykonos διαθέτει 41 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και υδρομασάζ. Με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τη μίνιμαλ αισθητική, την κομψότητα και τη διακριτική πολυτέλεια.

Eντυπωσιακή η συλλογή από κανό-έργα τέχνης Αιγύπτιων καλλιτεχνών που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου. Με την κάθε έργο να αφηγείται και μια διαφορετική ιστορία, το Yi Hotel Mykonos αποτίνει φόρο τιμής στους ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Διασκέδαση, γεύση και αναζωογόνηση

«Ψυχή» του ξενοδοχείου το Oasis Pool, με το Υi να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των party-lovers και παρουσιάζει τα πρωτοποριακά μαθήματα Dj-ing by the pool. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως να κάνουν beat-matching και mixing και να παίξουν το επιλεγμένο τους playlist.

Επιπλέον, λειτουργεί το εστιατόριο Sibà, το οποίο όνομα του προέρχεται από την Μυκονιάτικη διάλεκτο και σημαίνει «σου ταιριάζει». To μενού επιμελήθηκε ο διάσημος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο οποίος παντρεύει κυκλαδίτικες γεύσεις με κρητικές τεχνικές. Τέλος, για όσους χρειάζονται μια ανάπαυλα από τους έντονους ρυθμούς της Μυκόνου, το Υi προσφέρει στο Oasis SPA ένα καταφύγιο ευεξίας.

Σημειώνεται ότι η SWOT Hospitality διαχειρίζεται ένα portfolio 10 ξενοδοχείων αξίας 200 εκατ. ευρώ, και συνεργάζεται με τις πιο καταξιωμένες διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων όπως η Hilton, η Marriott International Inc., η Hyatt Hotels Corporation, η Nikki Beach Hotels & Resorts έχοντας επίσης πιστοποίηση white label operator (WLO) από την Accor S.A., την Intercontinental Hotels & Resorts και την Leading Hotels of the World.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες