Όταν λένε ότι οι πλούσιοι είναι και τσιγκούνηδες, ίσως έχουν δίκιο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωση του θρυλικού επενδυτή Γουόρεν Μπάφετ.

Η συζύγου του δισεκατομμυριούχου Γουόρεν Μπάφετ, Άστριντ, φέρεται να γκρίνιαζε για την τιμή ενός καφέ 4 δολαρίων, ενώ βρισκόταν στην «καλοκαιρινή κατασκήνωση για δισεκατομμυριούχους» στην Sun Valley.

Μπάφετ: Επιμένει… ιαπωνικά, αυξάνει τις συμμετοχές του σε 5 εταιρείες

Συγκεκριμένα, η Άστριντ Μπάφετ παραπονέθηκε σε υπάλληλο για το ποσό των τεσσάρων δολαρίων που έπρεπε να πληρώσει για τον καφέ της, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της έχει πάνω από 115 δισ. δολάρια στον λογαριασμό του.

Πηγή φωτογραφίας: nypost.com

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το NYPost, η Μπάφετ παραπονέθηκε ότι «θα μπορούσε να πάρει ένα κιλό καφέ» στην ίδια τιμή κάπου αλλού, με την New York Post αναφέρει πως τα 4 δολάρια είναι ο φθηνότερος καφές που διατίθεται στο Konditorei, το δημοφιλές ζαχαροπλαστείο και καφετέρια με αυστριακό θέμα που βρίσκεται στον χώρο του θερέτρου Sun Valley στο Αϊντάχο, όπου συγκεντρώνονται κάθε καλοκαίρι οι δισεκατομμυριούχοι.

Η λιτή ζωή του Γουόρεν Μπάφετ

Ο 92χρονος πρόεδρος της Berkshire Hathaway κάνει μία λιτή ζωή, παρά τα αμύθητα πλούτη του.

Παράλληλα, συγκεντρώνει κουπόνια προκειμένου να εξαργυρώσει τις αγορές του και είναι γνωστό πως λατρεύει να αγοράζει το πρωινό του από τα McDonald’s.

Σημειώνεται ότι κατοικεί στο ίδιο σπίτι, στην Ομάχα της Νεμπράσκα, που αγόρασε το 1958 έναντι 31.500 δολαρίων.

Ο Γουόρεν Μπάφετ και η Άστριντ, παντρεύτηκαν το 2006, όταν εκείνος ήταν 76 ετών και εκείνη 60.

Το ζευγάρι είχε αρχίσει να βγαίνει δεκαετίες νωρίτερα, ενώ ο Buffett ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Susan Thompson.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή