Την κατασκευή ενός γιγάντιου θεματικού πάρκου στην πόλη Vinita της βορειοανατολικής Οκλαχόμα έκτασης 1.000 στρεμμάτων, με την ονομασία American Heartland Theme Park and Resort, ανακοίνωσε η Mansion Entertainment Group με έδρα το Μιζούρι, η οποία είναι η επικεφαλής εταιρεία του έργου.

Το πάρκο αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του κοινού το 2026 και θα είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος με το Magic Kingdom της Φλόριντα και τη Disneyland στην Καλιφόρνια.

ΗΠΑ: Προς πώληση η ροζ έπαυλη της Φλόριντα [εικόνες]

Τι θα περιλαμβάνει

Το πάρκο θα περιλαμβάνει λούνα παρκ, αξιοθέατα, χώρους διασκέδασης, ένα ξενοδοχείο 300 δωματίων, ένα εσωτερικό υδάτινο πάρκο και ένα παρακείμενο πάρκο τροχόσπιτων 320 στρεμμάτων, καθώς και ένα κάμπινγκ 300 σκηνών με την ονομασία Three Ponies.

Επιπλέον, θα διαθέτει 6 ξεχωριστούς χώρους που θα παραπέμπουν σε αντίστοιχα αμερικανικά αξιοθέατα -Great Plains, Bayou Bay, Big Timber Falls, Stony Point Harbor, Liberty Village και Electropolis.

Η ομάδα σχεδιασμού του πάρκου αποτελείται από περισσότερους από 20 κατασκευαστές των Disney Parks και τους Walt Disney Imagineers, σύμφωνα με την Mansion Entertainment. Επιπλέον, η εταιρεία προσέλαβε εταιρείες σχεδιασμού που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από άλλα μεγάλα θεματικά πάρκα, συμπεριλαμβανομένων των Six Flags και Universal Studios.

Μόλις ανοίξει τις πύλες του, αναμένεται ότι το πάρκο θα προσελκύει δύο εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, σύμφωνα με την Kristy Adams, στέλεχος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Mansion Entertainment.

Ο γερουσιαστής της πολιτείας της Οκλαχόμα, Micheal Bergstrom, ανέφερε σε δήλωσή του μέσω της Mansion Entertainment ότι το πάρκο θα προσθέσει τουλάχιστον 4.000 θέσεις εργασίας παρέχοντας ώθηση στην τουριστική οικονομία της πολιτείας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε την Οκλαχόμα την καρδιά των θεματικών πάρκων των ΗΠΑ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της American Heartland Larry Wilhite.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή