To σπίτι των ονείρων της στην Καλιφόρνια κατασκευάζει η Κάιλι Τζένερ , σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Richest.

Η Κάϊλι Τζένερ έχει μια σειρά από εντυπωσιακά ακίνητα στο όνομά της, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι το χαρτοφυλάκιο της αξίζει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Ενώ έχει ήδη στην κατοχή της πολλές κατοικίες στην Καλιφόρνια, φέρεται να χτίζει την έπαυλη που αποτελούσε «κρυφό της πόθο», εδώ και χρόνια.

Ριάνα: «Aποχαιρετά» την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics έχει στην κατοχή της ένα άδειο οικόπεδο στην Καλιφόρνια εδώ και τρία χρόνια και μόλις ξεκίνησε την οικοδόμησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, χτίζει μια πολυτελή έπαυλη που πιθανότατα θα γίνει η κύρια κατοικία για την ίδια και τα παιδιά της, την 5χρονη Stormi και την 1 έτους Aire.

Αν και ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν επιβεβαιωθεί για τη mega έπαυλη της Κάιλι, ωστόσο έχουν διαρρεύσει κάποιες πρώτες πληροφορίες.

Η Κάιλι είναι ήδη κοντά με την οιογένειά της, καθώς η μεγαλοπρεπής έπαυλή της κατασκευάζεται σε γειτονικό οικόπεδο με τις πολυτελείς κατοικίες της Κρις Τζένερ και της Κλόε Καρντάσιαν.

Η Κρις και η Κλόε πλήρωσαν 10 εκατομμύρια δολάρια η καθεμία τον Απρίλιο του 2021 και τα διπλανά τους σπίτια ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Αν και το ακίνητο τους διαθέτει δύο κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων ξεχωριστών πισινών, θα μοιράζονται μια κοινή είσοδο. Η Κλόε πήρε το μεγαλύτερο από τα σπίτια, εμβαδού 18.000 τετραγωνικών ποδιών, ενώ η έπαυλη της Kris είναι ελαφρώς μικρότερη στα 17.000 τετραγωνικά πόδια.

Ενώ η νέα έπαυλη της Kylie θα γειτνιάζει με τα σπίτια της μητέρας και της αδελφής της, θα αποτελεί ανεξάρτητη κατοικία με δικό της ιδιωτικό δρόμο.

Ο συνολικός χρόνος για την κατασκευή

Παρά το γεγονός ότι κατέχει το οικόπεδο από το 2020, η Kάιλι ξεκίνησε τις εργασίες νωρίτερα φέτος,  όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την αμερικανική Sun τον Φεβρουάριο δείχνουν ένα μεγάλο εργοτάξιο.

Πρόσφατα, προστέθηκε ένας δεύτερος όροφος στην οικοδομή, η οποία θα έχει συνολικό εμβαδό 18.000 τετραγωνικά πόδια.

Ωστόσο, το έργο μπορεί να απέχει χρόνια από την ολοκλήρωσή του. Ο κτηματομεσίτης Tony Mariotti από το Λος Άντζελες, ο οποίος είναι επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της RubyHome Luxury Real Estate, δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι τα σχέδια για την μεγαλοπρεπή έπαυλη είναι τόσο περίπλοκα, όσο και η κατασκευή ενός ξενοδοχείου.

Οι αντιδράσεις για την έπαυλη

Ενώ ορισμένοι θαυμαστές ανυπομονούν για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα μεγαλοπρεπή έπαυλη της Κάιλι Τζένερ, άλλοι την έχουν επικρίνειγια την απόφασή της να χτίσει ένα νέο σπίτι, λαμβάνοντας υπόψη πόσα άλλα έχει αυτή τη στιγμή.

Σε ένα νήμα του Reddit με τίτλο «Πόσα σπίτια χρειάζεται αυτή η γυναίκα;», πολλά από τα σχόλια είναι καυστικά για τις αποφάσεις της οικογένειάς της για τα ακίνητα.

«Γιατί συνεχίζουν να χτίζουν σπίτια στο ίδιο σημείο;» ανέφερε ένα σχόλιο.  πλούσιους ανθρώπους”.

«Η Kim, η Kris και η Khloe έχουν όλες χτίσει σπίτια, οπότε από καθαρή βαρεμάρα, τοξικότητα και υπερβολή, η Kylie θα χτίσει και η ίδια ένα “σπίτι των ονείρων” για να ανταγωνιστεί την οικογένειά της», έγραψε κάποιος άλλος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Γαλλία: Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου
Διεθνή |

Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στο Παρίσι

Στόχος η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στις γαλλικές εταιρείες από τους νέους αυστηρούς κινεζικούς κανόνες εισαγωγής που απαιτούν την ανταλλαγή τύπων και τεχνογνωσίας παραγωγής