Δεν το βάζει… κάτω ο Ίλον Μασκ ο οποίος επανήλθε στο ζήτημα της αναμέτρησής του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε πως ο αγώνας του με τον Ζάκερμπεργκ θα μεταδοθεί ζωντανά στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, παλαιότερα γνωστή ως Twitter, την οποία ως γνωστόν έχει εξαγοράσει πρόσφατα έναντι του αστρονομικού ποσού των 44 δισ. δολαρίων.

Ίλον Μασκ: Ανακοίνωσε την ίδρυση νέας εταιρείας με το όνομα xAI

Οι μεγιστάνες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «σέρνουν» ο ένας τον άλλον σε έναν αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών σε «κλουβί» στο Λας Βέγκας, σε μια ιδιότυπη αντιπαράθεση που κρατάει από τον περασμένο Ιούνιο.

«Ο αγώνας Zακ εναντίον Mασκ θα μεταδοθεί ζωντανά στο X. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για βετεράνους», δήλωσε ο Mασκ στην ανάρτησή του στο X νωρίς το πρωί της Κυριακής, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Tην ανάρτηση του Ιλον Μασκ κλήθηκε να σχολιάσει εκπρόσωπος της Μeta μετά από αίτημα του Reuters αλλά δεν υπήρξε κάποια απάντηση.

Αμφιβάλλει ο Ζάκερμπεργκ

Πρόσφατα πάντως ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ εξέφρασε την αμφιβολία του για το ενδεχόμενο να συμβεί η αναμέτρηση. Πριν από μία εβδομάδα, το Reuters εξασφάλισε αποκλειστικά ηχητικό ντοκουμέντο από το πρόσφατο town hall της Meta, εκεί όπου κάποιος υπάλληλος ρώτησε το μεγάλο αφεντικό εάν θα γίνει ο αγώνας.

Ο επικεφαλής της Facebook απάντησε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «δεν είναι σίγουρος εάν θα συμβεί» o αγώνας ΜΜΑ με τον μεγάλο του αντίπαλο τον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
ASBIS: Συνεργασία με την Pure Storage για πλατφόρμες αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά
Επιχειρήσεις |

Συνεργασία Pure Storage-ASBIS για πλατφόρμες αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά

Η συνεργασία με την Pure Storage δίνει τη δυνατότητα στην ASBIS να παρέχει ισχυρότερη υποστήριξη στους πελάτες για την επίλυση ακόμα και των πιο υψηλών απαιτήσεων αποθήκευσης δεδομένων

Digital Realty: Η υπηρεσία ServiceFabric διαθέσιμη στο Athens Data Center Campus
Τεχνολογία |

Κόμβος συνδεσιμότητας cloud η Ελλάδα με την υπηρεσία ServiceFabric

Οι πελάτες που φιλοξενούνται στα κέντρα δεδομένων της Digital Realty στην Αθήνα, μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες διασύνδεσης με χαμηλή καθυστέρηση και αυξημένη αποτελεσματικότητα