Σε ύφαλο λίγο έξω από την Αζόλιμνο της Σύρου, προσέκρουσε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο “Sporades Star”.

Το πλοίο σύμφωνα με το syrostoday.gr που επέστρεψε στο λιμάνι της Σύρου παρουσιάζει εισροή υδάτων, ενώ στο σημείο βρίσκονται δύτες προκειμένου να εντοπίσουν το πρόβλημα που παρουσιάζει.

Στο εσωτερικό του πλοίου επιχειρεί υδροφόρα, η οποία βοηθά στην απάντληση υδάτων.

Το “Sporades Star”, με 90 επιβάτες, θα εκτελούσε το δρομολόγιο Σύρο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο και Μήλο με επιστροφή.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό πρόσκρουσης του συγκεκριμένου επιβατηγού πλοίου, καθώς πριν από λίγες ημέρες το πλοίο κατά την είσοδό του στο λιμάνι της Ερμούπολης, είχε προσκρούσει σε δεξαμενή του Νεωρίου.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι επιβάτες, στην πλειοψηφία τους τουρίστες, προωθούνται στη Μήλο, μέσω Σαντορίνης, με το ταχύπλοο “World Champion Jet”.

To Υπουργείο Ναυτιλίας σε Sms αναφέρει ότι «EΠIΣTPOΦH E/Γ-O/Γ ΣΠOPAΔEΣ ΣTAP ΣE ΛIMENA N. ΣYPOY ΛOΓΩ MHXANIKHΣ BΛABHΣ. TO ΠΛOIO EIXE AΠOΠΛEYΣEI ΓIA ΛIMENEΣ ΣEPIΦOY-ΣIΦNOY-KIMΩΛOY-MHΛOY ME 90 EΠIBATEΣ».

Πηγή: syrostoday.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακτοπλοΐα
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά