Λουκέτο σε επτά καταστήματα βάζει η αλυσίδα Starbucks σε όλο το Σαν Φρανσίσκο από τις 22 Οκτωβρίου, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN την Τρίτη.

Όταν ρωτήθηκε γιατί η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει αυτά τα καταστήματα, η απάντηση που έδωσε ότι αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης αξιολόγησης του χαρτοφυλακίου των καταστημάτων της εταιρείας.

Starbucks: Απεργία σε καταστήματα και οργή για την αφαίρεση διακόσμησης του LGBTQ + Pride

«Κάθε χρόνο ως τυπική επιχειρηματική πρακτική, αξιολογούμε το χαρτοφυλάκιο καταστημάτων μας για να προσδιορίσουμε πού μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες της κοινότητας και των πελατών μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Starbucks για να προσθέσει: «Αυτό περιλαμβάνει το άνοιγμα νέων καταστημάτων, τον εντοπισμό καταστημάτων που χρειάζονται μια νέα επένδυση ή ανακαίνιση, την εξερεύνηση τοποθεσιών όπου απαιτείται μια εναλλακτική μορφή καταστήματοςκαι, σε ορισμένες περιπτώσεις, την επανεκτίμηση του αποτυπώματός μας».

Η Starbucks άνοιξε επίσης τρία νέα καταστήματα στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο τους τελευταίους έξι μήνες και ανακαινίζει άλλες τέσσερις τοποθεσίες, σύμφωνα με το CNN.

Πληθαίνουν οι αποχωρήσεις από το Σαν Φραντσίσκο

«Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην επένδυση στην πόλη με ουσιαστικούς και σημαντικούς τρόπους που συναντάμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας εκεί που βρίσκονται – με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουμε», έγραψε η Τζέσικα Μπόρτον, περιφερειακή αντιπρόεδρος της Starbucks για τη Βόρεια Καλιφόρνια, σε εσωτερικό σημείωμα που έλαβε σε γνώση του το CNN.

Τα νέα λουκέτα αποτελούν συνέχεια σε άλλα κλεισίματα καταστημάτων καθώς αρκετές γνωστές αμερικανικές αλυσίδες έχουν αποχωρήσει από το Σαν Φρανσίσκο τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Whole Foods, CB2, Anthropologie και Nordstrom.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή